| نویسنده |
پیام |
|
|
سن 19 تبریز سلام من آرش هستم از تبریز دنبال مرد بالای 35 از تبریز برای یه سکس فراموش نشدنی mail : aarashi84@yahoo.com
|
|
|
من 19 سالمه و دنبال یک مردم که حسابی منو بکنه
ID: wiii2008i خوشکلم و سفید و بی مو
|
|
|
سلام علیرضا هستم از کرج قد 183 وزن 93 ورزشکار سایز 17-4 فول تاپ مایل به دوستی و سکس با کم سن و خوس اندام ریزه در صورت تمایل پیغام بزارین pesare_27salekaraji@yahoo.com
|
|
|
|
|
من 19 سالمه و دنبال یک مردم که حسابی منو بکنه
ID: wiii2008i خوشکلم و سفید و بی مو
|
|
|
# : 19 Mar 2008 02:21 | ویرایش بوسیله: maysam1358
میثم 28 تهران /همدان قد 176 وزن 90 تقریبا گندمی .من می کنم و پایه ساک دو طرفه هم هستم از نظر سنی از خودم کوچکتر هر چه کمتر بهتر ایمیلم: maysam1358@gmail.com
|
|
|
سلام سورنا پسر 21 ساله سفید بدون مکان قد 182 - وزن 65 میدم ولی به کیر که قطرش 3 باشه نه بیشتر تهران و پاسداران هستم ولی هر کجای تهران میام منو تو مسنجر اد کنید تا کیرتونو ببینم بعد هم عشق حال از سافتم خوشم میاد knight01black@yahoo.com
bede2008
|
|
|
من از اصفهان هستم میخوام به یه پسر خوشگل بدم ahmad_kelasik@yahoo.com
|
|
|
سلام کامرانم.یه پسر خوشگل با چهره مردونه و بدنی لاغر( نه چاق و هیکلی) ولی رو فورم و زیر 25سال که من براش ساک بزنم از رشت یا قزوین برام آف بزاره.quick_witted_boy@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام من 37 ساله / با بدنی کاملا سفید و موهای بور / قد 170/ وزن 75 / خوش قیافه / تمایل برای سکس دو طرفه در شاهرود/ایمیل من aminbehzad49415@yahoo.com
5049
|
|
|
سلام برو بچز . من از تهرانم و فقط دنباله یه دوست خوشگل مثه خودم میگردم و حوصله سکس هم ندارم . سنم هم 22 . از تهران کسی هست پی ام بده. mehrankarimi21@yahoo.com
|