| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 28 Feb 2008 17:51 | ویرایش بوسیله: omid_hi
با سلام و عرض احترام خدمت تمامی کاربران همجنس گرا
اگهی مربوط به دوستیابی را لطفا فقط در این تاپیک درج نمایید
در صورت مشاهده اگهی دوستیابی در مکانهای دیگر انجمن متاسفانه پست شما حذف خواهد شد قبلا از همکاری شما نهایت سپاسگذاری را دارم
دوستان عزیز و محترمی که میخاهند اگهی دوستیابی خودشون را درج کنند لطف کنند موارد زیر را در نظر داشته باشند:
1-سن : 2-قد 3-:وزن
4-رنگ پوست 5-دهنده ياكننده يا هردو:
5-شهر محل سكونت: 6-خواستار سن بالا يا كم سن(سن مورد نظر طرف):
7-آدرس ايمبل جهت مكاتبه :
عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
سلام من بابك 23 سال عاشق گي دو طرفه تا حالا 6 بار تجربه داشتم اميدوارم هفتمي شما باشين اگه ميخواين با مشخصات كامل پيام بذارين تانكيو از گروه من در گوگل ديدن و عضو آن شويد عكس گروه مال خودمه iran2gay
babakgay
|
|
|
دانشجوی اراک با مکان هستم 23 ساله سکس 2طرفه (دادن و کردن و ساک و .....) shirini_5000@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام من بهرام هستم 35 ساله 180 قد 95 وزن رنگ پوست سفید با موهای بور تمایل به سکس دو طرفه ساکن تهران خواستار دوستی با مردهای بالای 30 سال و چاق و پرمو و هیکل درشت آدرس ایمیل: bahale35@yahoo.com
|
|
|
سلام علی 30 ساله 180 قد 70 وزن قیافه معمولی از شیراز هستم به دنبال یک دوست هستم که از خود شیراز باشه چاق و شکم گنده نباشه زیر 35 سال باشه و مثل خودم عاشق فیلم و سینما باشه
|
|
|
این هم ایمیل من boyonly1979@yahoo.com
|
|
|
سلام دامون 24 ساله 179 قد 70 وزن قیافه مردونه از تهران من می کنم فقط من کون می خوام کون سفید و بی مو زیر 20 سال با قیافه خوشگل من خوب می کنم دوستی هم می کنم
|
|
|
سلام من از قم هستم دنبال يه دوست چاق و شكم گنده و بيشتر تپل و مپل ميگردم كه منو بكنه بيشتر اهل دادن هستم و ساك هم براي اونهايي كه صورت گرد وتپلي دارن در حد خوردن هم ميزنم (تاكيد ميكنم فقط چاقها! رو ميخوام)(gay chubbys) مشخصات من: سن:23 قد:170 وزن:75 شهر:قم سن:فرقي نميكنه (ولي سن بالا تر ها در اولويتن!)
ايميلم: goshad.koon@yahoo.com
خودمم شكم وكون تقريبا گنده و نرمي دارم و از دادن به مردهاي چاق تر و گنده تر خودم بينهايت لذت ميبرم بهم ايميل بزنيد!!

|
|
|
|
|
سلام حامدهستم از اهواز دنبال يك دوست گي بوت يا سافت زير 24 سال هستم.من 32 سال دارم و165/64 هستم. ايميل من reza1980hh@yahoo.com
|
|
|
سلام حامدهستم از اهواز دنبال يك دوست گي بوت يا سافت زير 24 سال هستم.من 32 سال دارم و165/64 هستم. ايميل من reza1980hh@yahoo.com
|