| نویسنده |
پیام |
|
|
قم قم قم قم قم قم قم و تهران تهران تهران تهران تهران اگه از قم و تهران كسي هست با ما تماس بگيره من رضا 22از قم دنبال كسي ميگردم كه با هم دوست بشيم بعد اگه خواست سكس دا شته باشيم در ضمن من فقط فاعل(تاپ) هستم (سافت وهارد) doost_a34@yahoo.com به من ايميل بزنيد من هر روز ايميلم رو چك ميكنم
|
|
|
ارومیه ارومیه ارومیه سلام...سینا هستم از ارومیه/23 ساله/176 قد/80 کیلو وزن بدنساز خوش هیکل... تاپ هستم(فقط میکنم)/بچه خوبیم/ با مرام دوست دارم با یکی یه رابطه صمیمی داشته باشم کنارش سکسم بکنیم
خوشحال میشم بهم آف بزارین... id : gasedak_urmia
منتظرتونم...
|
|
|
سلام من نیما 18 لاغر سفید ناز فشن و بی مو از سنندج یه دوست میخوام من بیشتر میکنم id:gay_sanandaj98
خداوندا تو که مهربان بودی.......
|
|
|
|
|
Salam man az arak hastam 28 sale range postam sefide ashegh dosti va Sex Email: taraj2000@yahoo.com
|
|
|
ارومیه ارومیه ارومیه سلام...سینا هستم از ارومیه/23 ساله/176 قد/80 کیلو وزن بدنساز خوش هیکل... تاپ هستم(فقط میکنم)/بچه خوبیم/ با مرام دوست دارم با یکی یه رابطه صمیمی داشته باشم کنارش سکسم بکنیم
منتظرتونم...
|
|
|
سلام من علی 25 ساله 75 وزنمه 173 قد سفیدم از شهرهای آذربایجان غربی کسی رو می خوام واسه دوستی پایدار id:egsany
|
|
|
salam.man 24 sale az teh hastam.top hastam.kheyli hashariyam,ye kone hashary mikham vase sexe dagh. inam id man:saeed_1265@yahoo.com
|
|
|
سلام افشين 40 از تهران 170/65 سايز 16/4 تاپ هستم و عاشق كون توپول و نرم هر كي منو مي خواد اميل بزنه afshinsho@yahoo.com
hamid
|
|
|
|
|
az shraea azarbaejan khrbi kasi hast bekhad man bokonamesh aria28 182gad 80vazn 20cm 09353821704
|
|
|
سلام...سینا هستم از ارومیه/23 ساله/176 قد/80 کیلو وزن بدنساز خوش هیکل... تاپ هستم(فقط میکنم)/بچه خوبیم/ با مرام دوست دارم با یکی یه رابطه صمیمی داشته باشم کنارش سکسم بکنیم
منتظرتونم...
|