| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من علی هستم***70 کیلو وزنم***17 ساله از تهران***قدمم 178 ***دنبال دوستی جنسی وغیر جنسی با یک خانم 15 تا 18 ساله می گردم
eidham
|
|
|
من دنباله یه ادمه با شخسیتم که دوست خوبی باشه برام و من هم واسش ساک بزنم و حال کنیم باهم من 22 ساله و بی هستم ای دی من tik_tak_zxdهست میل یا تو مسنجر .
h
|
|
|
pejman 22 teh id: sexy_boy311
|
|
|
|
|
سلام من بابك 23 تهران دنبال يكي كه 2 باشه مكان دارم ا80قد وزن 80
babakgay
|
|
|
سلام من بابك 23 تهران دنبال يكي كه 2 باشه مكان دارم ا80قد وزن 80
babakgay
|
|
|
واسه دوستی و سکس 2طرفه آرش27 کرج 178 79 id: life.love50 بین 20 تا 25 پیام بزارن لطفا" اد نکنید فقط پیام بزارید
|
|
|
سلام به همه من دنبال یک پسر خوشکل از اصفهان میگردم هم میدم هم میکنم (حتما" زیر 21 باشه) reza_1385_2007@yahoo.com
|
|
|
سلام به همه من دنبال یک پسر خوشکل از اصفهان میگردم هم میدم هم میکنم (حتما" زیر 21 باشه) reza_1385_2007@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام من علی 18 ساله از تهران دنبال یه پسر خوشگل و هیکل بدنسازی میگردم برای دو طرفه البته اگه خوب باشه .....
|
|
|
salam mohsen 20 karaj 173 67 mayel be gay 2 tarafe hastam dar zemn az lahaze badani ham badane khoshghely daram va abrohamo bar midaram aghe kasi mayel be ashnaie bishtar bod idimo mizaram va az tarighe id ba har kasi mano add kone ghap mizanamto site baram chizi nanevisid chon ziad to site nemiyam idim: mandegar4_u khodaneghdar
|