صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
انجمن همجنس گراهای مرد(Gay)
/
پیشنهاد و انتقاد شما دوستان عزیز در جهت بهتر شدن وضعیت انجمن
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
>>
نویسنده
پیام
mosa1111
اعضا
#
: 17 Sep 2008 18:36
عالیه
من علی ختنلو استاد ریاضی دانشگاه ملایر اهل همه جور حالی هستم گی ضربدری ساک زدن خانوادگی کون سفید و نازی دارم ×××××××××××175 وزن 75
==================
ادیت
شروین
omid_hi
مدیر
#
: 19 Sep 2008 02:27
mosa1111
نام کاربری شما به علت تکرار تخلف و نادیده گرفتن قوانین سایت و گذاشتن شماره تماس بن شد
عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
peti
اعضا
#
: 10 Oct 2008 08:55
با سلام وتشکر میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره یه تاپیک بذارید مخصوص فیلمهای گی
باتشکر
omid_hi
مدیر
#
: 12 Oct 2008 15:14
Quoting: peti
ا سلام وتشکر میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره یه تاپیک بذارید مخصوص فیلمهای گی
باتشکر
حتما و ممنون از پیشنهادتون
gay_nima18
اعضا
#
: 14 Oct 2008 11:20
سلام به مدير پر كار و خلاق انجمن
بعد از تاپيك خاطرات وداستان كه خيلي لازم وجالب بود فكر ميكنم يه تاپيك مخصوص معرفي سايتها و وبلاگهاي گي ضروريه و با اين كار انجمن خيلي منظم تر و جذاب تر ميشه
سپاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
Landwalker
اعضا
#
: 18 Oct 2008 20:19
کاش میشد یه بخش گی سوشیال مثل منجم راه بندازید...
hmmm
Landwalker
اعضا
#
: 18 Oct 2008 20:32
راستی من هیچ راهی برای ارتباط با مدیر پیدا نکردم آخه تو تاپیک دوستیابی
http://www.avizoon.com/forum/14_56805_56.html
اشتباهی سه تا متن از درخاستم افتاده و میخوام دو تا اضافی ها رو برام پاک کنید.
hmmm
Landwalker
اعضا
#
: 18 Oct 2008 20:42
ببخشید که هی میام نق میزنم!
فکر میکنم اگر تاپیک دوستیابی مخصوص هر شهر درست میشد خیلی منطم تر بود
اگر میشد یه تاپیک سکس یابی جدا از تاپیک دوستیابی بسازین خیلی بهتر بود
از زحماتتون ممنونم
hmmm
AFaraz
اعضا
#
: 22 Oct 2008 15:27
سلام آقا امید.من فرازم 25 ساله از تهران داری مدرک لیسانس مهندسی عمران!
وقتی سایت شما رو دیدم خصوصا مطلبی که شما تو اون خیلی مودبانه و منطقی راجع به احسسات و طرز فکر یک گی صحبت کرده بودید و مطالب قرآن و دین را گفته بودید و نظرات آزاد دوستان را خواستار شده بودید، گفتم شاید بتونم روی شما و یا دوستان نزدیکتان به عنوان یک کسی که تا حدودی حس مشترک داریم برای همدردی و راهنمایی خواستن حساب کنم، هرچند که همدیگرو نمیشناسیم و از شرایط دقیق هم بیخبریم.البته من روی اینکه مزاحم شما بشم اصلا اصرار نمی کنم و اگر شما راضی به این ارتباط نباشید با یک پیامی که میفرستید دیگه صدای منو نخواهید شنید...
من سال هاست و بهتر بگم از کودکی از نظر روحی همجنسگرا هستم و البته به دلیل شرایط اجتماعی ، این مسئله رو که تا حد زیادی منو رنج داده و میده تا الان مخفی نگه داشتم.الان تازه 2-3 ماهه که بعد از آشنایی با سایت TS ها و بعدم با چند تا از هوموها فهمیدم که احساسات من توی این دنیا تنها نیست و شاید باشن کسایی که مثل من باشن.من تا حالا عاشق هیچ دختری نشدم و همیشه به همجنسام علاقمند می شدم مخصوصا وقتی حالت های مردونه تری داشتند.من برای فرار از این مشکل و مثل همه شدن ازدواج کردم، چون فکر می کردم علاقه من به مردا و همجنسام و اینکه همیشه دوست داشتم با یک مرد ازدواج کنم و حتی تو تخیلاتم نقش یک زن رو برای اون به عهده داشته باشم یه توهمه ! کسی رو هم دور و اطرافم مثل خودم نمی دیدم. برا همین وقتی می دیدم یه پسر عاشق یه دختر میشه و این موضوع روزی هزار بار دور و اطرافم اتفاق می افته به خودم شک می کردم که شاید من مریضم که به هیچ دختری علاقمند نمیشم و از همجنسام خوشم میاد، خیلیم از این موضوع ناراحت میشدم. اما حالا که ازدواج کردم مطمئن شدم که اون احساسات توهم نبوده و در حال حاضر هیچ وقت از لحاظ جنسی و روحی ارضاء نمی شوم. چیزی که من بیشتر توی حرفای بازدید کننده های سایت شما دیدم مسائل جنسی بود و حرفی از مسائل روحی و عاطفی کمتر بود.به نظر من یک همجنسگرا درست مثل آدمای دیگه ، قبل از اینکه به خاطر مسائل جنسی یه کسی رو بپسنده ، عاشق وجود یک همجنس خودش میشه و دوست داره دوتایی عاشق هم باشن، به هم محبت بورزن و ... هرچند که مسائل جنسی هم جزو مهمی از زندگیه.
من از زمان تولد یک همجنسگرا بودم و این رو از بازی های کودکی با همسن و سالام به یاد دارم. من به خاطر نبودن دختر و یا نبود شرایط یه سکس دلخواه با یه دختر! همجنسگرا نشدم .من همجنسگرا نشدم،همجنسگرا بودم.همجنسگرا نه همجنسباز. من برا یه هوس زودگذر همجنسم رو نمیخوام . من اون رو برا همه چیزش میخوام ؛ من برا کسایی که دوسشون دارم دلم میخواد جونم رو هم فدا کنم.این چیزا رو من تو حرف هیچ کس ندیدم. من تا الان به خاطر تقیدات اخلاقی ارتباطی با جنس مخالف نداشتم اما میخوام بدونم آیا یه کسی پیدا میشه که به صورت خیلی منطقی و در چارچوب قوانین این کشور و به دور از مسائل سیاسی و جنجال و ... از مراجع مذهبی ، ارگان های رسمی و دینی این درخواست رو بکنه و مشکل همجنسگراهای واقعی رو با اونا در میون بذاره؟به قول شما خدا خیلی مهربونه و قطعا کسی که واقعا از نظر روحی همجنسگراست و هیچ وقت تو عمرش به جنس مخالف نتونسته دل ببنده و یا از اون به عنوان شریک جنسی خوشش بیاد باید چیکار کنه ؟ آیا این یک بیماریه ؟ یا یک احساس جنسیه؟
پیشنهاد : من میخوام بگم یکی باید مثل خانم ملک آراء رئیس فعلی انجمن حمایت از بیماران TS پیدا بشه که قبل انقلاب با مراجعه به محل تبعید آیت الله خمینی در نجف رفت و با گفتن شرایط و رنج های واقعی یک ترانسکچوال دارای اختلال هویت جنسی و اینکه اونا واقعا برخلاف جسمشون روح جنس مخالف رو دارند مسئله رو به خوبی برای یک مرجع تقلید مذهبی روشن کرد و برای اولین بار یک مرجع مذهبی فتوای حلال بودن عمل تغییر جنسیت رو صادر کرد تا برای همیشه بیماران TS که تا قبل از این فتوا باید تا آخر عمر با زجر زندگی می کردند و بعد می مردند ، نجات پیدا کنند یا حداقل به روزهای خوش آینده امیدوار باشند. خود خانم ملک آراء که قبلا یک مرد بود حالا به عنوان یک زن ، اداره امور این قشر رو به عهده داره.این اتفاق باید در مورد همجنسگراها بیفته و تکلیفشون روشن بشه....
در هر حال من الان خیلی تنهام و نیاز به راهنمایی دارم. اگه میتونید خودتون و یا از کسایی که میشناسید منو راهنمایی کنید.برای یک زندگی پاک باید چه کنم؟ اما چند سوال از شما راجع به گی ها که به گفته خودتون با اونا زیاد در ارتباطید و از روحیاتشون با خبر.
میخوام ببینم شرایط اونا چطور بوده ؟آیا اونا هم از کودکی اینطور بودند یا بعدا گی شدند؟ آیا از جنس مخالف هم خوششون میاد ؟ اگه واقعا به صورت مادرزادی همجنسگرا بودند آیا از این موضوع رنج می بردند و ناراحت می شدند یا اینکه نه با این حس کنار اومدند و شریک جنسی انتخاب کردند و.. ؟ آیا هیچ وقت دلشون نخواسته مثل همه یه زندگی آروم و بی دغدغه داشته باشند و حتی صاحب فرزند بشن ؟ آیا به نظر شما زندگی با یه همجنس چقدر میتونه دووم بیاره ؟ زمان پیری چی و...
سرتون رو درد آوردم.من خیلی تنهام و همدردی جز خدا و گریه هایی که تو تنهاییم می کنم ندارم. اگه لایق دونستید راهنماییم کنید.اگه براتون امکان داشت برام میل بزنید خیلی ممنون میشم یا افرادی مثل من رو بهم معرفی کنین Doganeh00@yahoo.com
omid_hi
مدیر
#
: 23 Oct 2008 16:42
Quoting: Landwalker
کاش میشد یه بخش گی سوشیال مثل منجم راه بندازید...
متاسفانه این کار در حال حاضر شدنی نیست ولی در اینده ممکنه
سه تا متن از درخاستم افتاده و میخوام دو تا اضافی ها رو برام پاک کنید.
درخواستتون انجام شد دوست عزیز
ببخشید که هی میام نق میزنم!
فکر میکنم اگر تاپیک دوستیابی مخصوص هر شهر درست میشد خیلی منطم تر بود
اگر میشد یه تاپیک سکس یابی جدا از تاپیک دوستیابی بسازین خیلی بهتر بود
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.