| نویسنده |
پیام |
|
|
يا سلام به مدير عزيز من ديروز يك تاپيك با عنوان خاطره خوب امروز من ايجاد كرده بودم براي رابطه ايميل با دوستان همجنسگرا نمي امروز هرچي دنبالش گشتم نبود. ايا شما اونو پاك كردي؟
|
|
|
Quoting: kamivasoozi يا سلام به مدير عزيز سلام دوست عزیز نه عزیزم من اون را حذف نکردم فقط چون از موضوع انجمن من خارج بود منتقلش کردم دوست عزیز اگه میخوای توی انجمن پست بدی لطفا از خودت بگو و اسمی از همسر و خانومت نیار چون با انجمن سکس ضربدری قاطی میشه و نظم اینجا به هم میخوره و موضوع ها به جاهای دیگه کشیده میشه ممنونم از محبتت

عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
salam omid_hi man candin bar saee kardam ke javab pm to ro khososi bedam ama mesl in ke dsr in ghesmat moshkeli hast age emkan dare email et ro vasam befrest ta ham javab ro vasat befrestam va ham beshtar ashna shem. mibosamet va bay
|
|
|
|
|
pesar11 باشه عزیز حتما

|
|
|
××××××××××××××××× _______________________________ لطفا مودب باش و ادب رو رعایت کن سوگلی
|
|
|
kony در حدی نیستی که بخوای سایت را به هم بریزی
ارزش نداری و لیاقت جواب دادن نداری
|
|
|
salam shervin jan az didan in matlab ke _kony neveshteh vaghean ehsas badi behem dast dad va ghean motasefam
|
|
|
kony دوتا از پستهات رو حذف کردم و یکیش رو ویرایش این اخطار رو جدی بگیر اینجا چاله میدون نیست که هر چی میخوای بیایی و بار مردم کنی امید هم کاملا با شما مودبانه صحبت کرده سعی کن یاد بگیری جواب رو چجوری باید جواب بدی اگر تکرار بشه شما بن میشید
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
|
|
pesar11 اشکالی نداره گلم هر کسی یه شخصیتی داره شما یه نیگاه به اسم کاربری ایشان بنداز معلومه چی به چیه
همینطور که خصوصیات هر کسی نشانگر جایی هستش که در اون رشد کرده
Quoting: pesar11 salam shervin jan az didan in matlab ke _kony neveshteh vaghean ehsas badi behem dast dad va ghean motasefam

|
|
|
sogoli2 ممنونم از شما و سپاپگذار

|