صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن همجنس گراهای مرد(Gay) / پیشنهاد و انتقاد شما دوستان عزیز در جهت بهتر شدن وضعیت انجمن
<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
نویسنده پیام
# : 23 Oct 2008 16:49

Quoting: AFaraz
سلام آقا امید.من فرازم 25 ساله از تهران داری مدرک لیسانس مهندسی عمران!
وقتی سایت شما رو دیدم خصوصا مطلبی که شما تو اون خیلی مودبانه و منطقی راجع به احسسات و طرز فکر یک گی صحبت کرده بودید و مطالب قرآن و دین را گفته بودید و نظرات آزاد دوستان را خواستار شده بودید، گفتم شاید بتونم روی شما و یا دوستان نزدیکتان به عنوان یک کسی که تا حدودی حس مشترک داریم برای همدردی و راهنمایی خواستن حساب کنم، هرچند که همدیگرو نمیشناسیم و از شرایط دقیق هم بیخبریم

دوست عزیز ای دی و ایمیل خودم را در پیغام خصوصی فرستادم میتونی از اون طریق با هم در ارتباط باشیم خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم

عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
# : 5 Nov 2008 11:45

سلام متاسفانه تعداد افرادي كه براي سر كار گزاشتن ديگران ميان تو اين انجمن هر روز بيشتر ميشه و اين مايه خجالته كه بعضي ها وقت ادمو تلف ميكنند بعد ادمو ميزارن سر كار واقعا مايه خجالته

# : 25 Dec 2008 21:43

hi, man ozwe jadid inja hastam, khastam yek message befrestam nemishe! miyad:mozo hanoz por nashode! ya mozo bayad por beshe! in manish yani chi? mishe rahnamai kond? danke

<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.