| نویسنده |
پیام |
|
|
امید خان سلام و مبارک مدیر شدنت.
Quoting: naaaa من میخام تاپیکهای قبلی مو همه رو پاک کنید امکانش هست؟ بله و آقای امید اگر نتوانستن... خبرم کن..واسات پاک میکنم...
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
# : 23 Sep 2007 13:40 | ویرایش بوسیله: omid_hi
Quoting: naaaa من میخام تاپیکهای قبلی مو همه رو پاک کنید امکانش هست؟ عزیزم به صفحه ابتدای انجمنها برو و توی *** اطلاعیه و مسائل مربوط به سایت ایران سکس*** تاپیک (((گزارش جهت تعقیر در عنوان پست یا تاپیک )))) و انجا در خواستت را مطرح کن موفق باشی
عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
dariushagha سلام ممنون از محبتتون من که نتونستم

|
|
|
|
|
salam omid jan khaste nabashy ye enteghad va ye soal dashtm aval eenke chetory myshe yetopic eenja bezanam va baad eenke eenghadr gyr nade masalan yeky neveshte boodman 19 sale hastam va donbal ye doost gay mygardam ke mano bekone baad to topic oono baste boody vase chyakhe? moshkele een bande khodacheeeye akhe to ham dary mesle eeen nezam myshy ha gyr zyad nade man manzooram oonaee ke ghavanyn ro raayat nemykonan nyst afrad dygast masalan har ky ye topic bezane va darkhast doosty bede pakesh mykony chera?
|
|
|
emad20072007 سلام دوست گرامی
عزیزم من نه گیر دادم نه سختگیری کردم یه سری قوانین واسه این انجمن گذاشتیم و از همه دوستان درخواست کردم که این قوانین را رعایت کنند عزیزم ما یه تاپیک داریم توی این انجمن که مخصوص دوستیابی هستش و واسه اینکه اونهایی که به دونبال دوست میگردند به اون تاپیک مراجعه کنند و توی انجمن سرگردان نشوند
دوست گرامی ما توی این سایت چندین انجمن داریم تو کدام یک از انجمن ها دیدی که به اندازه این انجمن به شخصیت دیگران و حتی خودشون توهین بشود؟؟؟
من نمیتونم واسه دیگرانتصمیم بگیرم و بهشون خط بدم ولی پستها و تاپیکهایی که به دیگران توهین بشه یا شخصیت دیگران را زیر سوال ببره اصلا نمیتوانم تحمل کنم
ما اگر واقعا گی باشیم یا همجنس گرا یا هر چیز که شما نامش را ببری در این محل باید گرد ا گرد هم جمع بشیم و از خودمون دفاع کنیم بتوانیم تا انجا که میتوانیم دید بازدید کننده های این انجمن را نسبت به خودمون تعقیر بدیم
اخه وقتی ما خودمون در حق همدیگر داریم بیرحمی میکنیم چه انتظاری باید از دیگران داشت
وقتی یه نفر تاپیک درست میکنه به این عنوان که من (((( دونبال یه بچه کونی میگردم این از نظر شما زیباست؟؟؟))))
وقتی یه نفر میگه ((( من کیر کلفت دارم از کونیهایی که اینجا هستن میخوام ایمیل بزنند تا بیام کونشون بگذارم این قشنگه؟؟؟؟)))
یا وقتی یه نفر میگه ((( من کونی هستم یه نفر بیاد اول کون من بگذاره بعد کس زنم این شرم اور نیست؟؟؟))))
جای این تاپیکها توی این انجمن هستش؟؟؟
وقتش نیست به خودمون بیاییم خودمون هویت خودمون را پیدا کنیم؟؟؟
وقتی کسی میگه من دنبال سکس زیر ((( 18 ))) سال میگردم و پول خوبی میدهم این کافی نیست تا یه زیر 18 ساله را که عقلش نمیرسه و سرد و گرم روزگار را نچشیده را سر قرار بکشونه و هزار اتفاق واسش پیش بیاد؟؟؟
در اخر که دوست عزیز این قوانین انجمن هستش و از همگی کاربران محترم خواهش میکنم که این قوانین را محترم بشمرند کاربر گرامی رعایت یکسری قوانین و به درخواست دیگر کاربران کاملا الزامی ست
1. توهین کردن به عقیده دیگران و ترور شخصیت دیگران به هر نحو ممنوع میباشد.
2. انتخاب هر عنوان با الفاظ زشت و رکیک که باعث خدشه دار شدن شئونات دیگر کاربران باشد به هر نحو ممنوع میباشد.
3. شما در انتخاب هر عنوان که مربوط به شخص خودتان میباشد و طبق هر گونه عقیده و سلیقه ای که دارید آزاد هستید ولی عنوانی که در آن به گروه یا شخص خاصی توهین شود اکیدا ممنوع میباشد.
4. درخواست هر گونه تقاضای جنسی و sex که مخاطبین آن افراد زیر 18 سال و یا توسط افراد زیر 18 سال و یا درخواست هر گونه مبلغی در ازای sex کاملا ممنوع میباشد.
5. رعایت قوانین سایت و محترم شمردن قوانین هر انجمن نشانگر شخصیت والای شماست .
6. مسئولیت مطالب ارسال شده توسط کاربران به عهده خود ایشان می باشد و لزوماً نظر و یا مطلب مسئولین سایت نمی باشد.
7. ) در صورتی که مایل به ارسال مطلبی از یک سایت دیگر می باشید ، حتماً منبع آن را ذکر نمایید. در صورتی که مطلب یا موضوع مذکور نوشته شده توسط شخص خاصی بود ، حتماً نام وی را ذکر نمایید.
8. ) در مورد قرار دادن عكس های سكسی ایرانی در انجمن: سعی كنید كه چهره طرف معلوم نباشه، گذاشتن عكس های سكسی ایرانی در انجمن ما آزاد می باشد اما این دلیل بر آن نمی باشد كه شما با آبروی افراد بازی كنید. اگر هر كسی عكس سكسی ایرانی در انجمن مشاهده می كند كه راضی به بودن آنها در انجمن نیست لطفاً آن را به ما گزارش دهد تا سریعاً آن عكس حذف گردند. (چه سكسی، چه غیر سكسی.
9. هرگونه پست و تاپیك دوستیابی در هر قسمت از این انجمن خلاف قوانین است لذا خواهشمندم اگهی دوستیابی خود را در همین انجمن در تاپیک دوست یابی درج نمایید در غیر این صورت حذف یا به بخش دوستیابی منتقل میگردد
10. . هرگونه بهم ریختن جو انجمن ممنوع است.
11. ) ساخت اكانت هایی با مضمون های ركیك، فحش به دیگران، حاوی شماره تلفن و غیره ممنوع است.
12. مباحث مذهبی و سیاسی به هر شكل در این انجمن ممنوع می باشد.
13. ) ایجاد اسپم به هر صورت خلاف قوانین می باشد مانند: ارسال چند باره یك پست، ایجاد تاپیك های متعدد، ارسال پست های نامربوط به تاپیك.
14. لطفا ان دسته از دوستان که تا این لحضه از نام کاربری که دارای معانی زشت و رکیک یا توهین میباشد استفاده میکنند در تعغیر دادن نام کاربری خود همکاری لازم را بعمل بیاورند
دوستان عزیز بیائید با رعایت این قوانین به انسان بودنمان احترام بگذاریم و افتخار کنیم و دوشادوش یکدیگر لحظات خوشی را در این انجمن بگذرانیم.
با تشکر از تمامی کاربران محترم omid_hi دوستان گرامی رعایت نکردن قوانین انجمن منجر به اخطار و حذف و در اخر بن شدن میگردد

|
|
|
به نظر بعضي دوستان احترام ميگذارم واقعا بعضي تاپيك ها شرم آوره چرا بايد گي ها ارزش خودشونو اينقدر پايين بيارن وچيزهايي بنويسند كه حالت تمسخرداشته باشه بلكه بايد جوري مطلب بنويسن كه همراه با احساس وعاطفه باشه ميدونم گي هايي در ايران هستن كه واقعا فهميده وباسواد هستند كه وقتي اين چيزها رو ميبينن واين مطالب رو ميخونن احساس حقارت ميكنن وازگي بودنشون پشيمون! بياييد يك انجمن قوي با افرادي تشكيل بديم كه بتونه با قدرت از حقوق گي ها حمايت كنه وگي هابتونن به هم اعتمادكنن مثل كشورهاي پيشرفته اين كارشدنيه فقط زمان ميبره البته به همكاري همه نيازداره به نظر من گي هاي واقعي خيلي با احساس ومهربونن وقابل اعتمادند. بياييد با افراد مزاحم كه صرفا با صفت مالخوليايي سعي در اخلال فعاليت گي هاي واقعي رو دارن برخورد كنيم به طوري كه خودشون خسته بشن وبا عدم پاسخگويي طردشون كنيم
|
|
|
susool
ممنونم از شما و پست زیبای شما
|
|
|
آقا امید سلام . شرمنده من همه جا درخواست کمک کردم. ولی هنوز جوابی نشنیدم . فکر می کنم صفحه آپلود اشکال داره چون هیچ عکسی آپلود نمی شه لطفا رفع کنید.
|
|
|
|
|
سلام.من تازه عضو این انجمن شدم.امیدجان ,امیدوارم بیشتر باهم آشنا بشیم.
|
|
|
salam omid jan chera digeh az khodet axe nemizari azizam
|