| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 18 Sep 2007 06:35 | ویرایش بوسیله: omid_hi
دوستان عزیز پیشنهاد و انتقاد خود را در اینجا و در جهت بهتر شدن و شکل گرفتن انجمن را بفرمایید 
عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
پیشنهاد می کنم ID و Email کسانی که به هر نحوی در روند این انجمن خلل وارد می کنند و نسبت به دیگران توهین روا می دارند و طمینانی نسبت به آنها وجود ندارد، علنی شود.
"خال مهرویان سیاه و دانه فلفل سیاه ----- هردو جانسوزند اما این کجا و آن کجا؟"
|
|
|
عالیه
|
|
|
|
|
عزيزم اول از همه مدير شدن شما رو تبريك ميگم .
دوما من گی نیستم ولی گی ها رو دوست دارم .
سوما عزیزم بخش داستان های گی رو راه اندازی کنیدخیلی خوب میشه .
خیلی خیلی مرسی
|
|
|
سلام امید جان. من باهات آشنا هستم ولی نه با این ای دی عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خوش باشی امید فقط دیدم تو انجمن گی خیتی به همه گیر دادی . این سایت آزاد بود چرا سانسور میکن حرفاشون رو و این که ژاک کردر عکس ها رو. ولی باز از همه تشکر میکنم.
|
|
|
# : 22 Sep 2007 10:45 | ویرایش بوسیله: omid_hi
sexesbuddy
Quoting: sexesbuddy امید فقط دیدم تو انجمن گی خیتی به همه گیر دادی . این سایت آزاد بود چرا سانسور میکن حرفاشون رو سلام دوست عزیز متشکرم از شما من هم طرفدار ازادی که شما میگی هستم و هنوز هم این انجمن ازاده منتهاش تا زمانی که صحبتها طوری باشه که به گروهی یا قشر خاصی توهین نشه و حقوق دیکران محترم باشه دوست عزیز وقتی یه نفر میاد و میگه ((( البته با عرض معذرت ))) (((کونیها به من جواب بدهند)))) یا اینکه ((( کی میخاد من اون را جلو زنش بگام ))) یا اینکه (((زیر 18 سال هر کس کیر میخواد بدو بیا)))) و یا شماره تماس انهایی را میگذارند که ما نمیشناسیم و ممکنه واسه خیلیها دردسر ساز باشه (((( شما دوست گرامی به این میگید ازادی )))))اینکه بیاییم همدیگر را بشکنیم و شخصیت عده ای که دوست ندارند با هاشون این شکلی رفتار بشه را زیر سوال بردن این ازادیه؟؟؟ (((( اگه تعبیر شما دوست عزیز از ازادی این هستش و خودت هم همجنس گرا هستی حرفیست جدا ))) اگه مشکل دیگه ای هست دوست عزیزم خوشحال میشم انتقاد کنی موفق باشی

|
|
|
امید جان خیلی ممنون از توجهت خوشحالم کردی.
من اصلا فکر این حرف ها رو نکردم. حرفت درسته. بازم تشکر
|
|
|
سلام امید جان. با تبریک مدیریت شما از شما یک سوال داشتم که اگر محبت کنیید و جوابش را بدهید ممنون می شوم. برای داشتن ارتباط بی دردسر با دیگران و شناخت دقیقشان باید چه کرد؟ ایا شماره تلفن داد وبا انها صحبت کرد یا اینکه قرار گذاشت و همدیگر را دید. باز هم از شما تشکر می کنم و منتظر جوابتان هستم.
|
|
|
|
|
Quoting: ahmadhamjens سلام امید جان. با تبریک مدیریت شما از شما یک سوال داشتم ahmadhamjens
سلام عزیزم ممنونم
Quoting: ahmadhamjens برای داشتن ارتباط بی دردسر با دیگران و شناخت دقیقشان باید چه کرد؟
عزیزم این موضوع بستگی به خودت داره که چه معیارهایی را واسه شناخت طرف مقابل در نظر داشته باشی
Quoting: ahmadhamjens ایا شماره تلفن داد وبا انها صحبت کرد یا اینکه قرار گذاشت و همدیگر را دید.
در اولین مرحله من هیچکدام را توصیه نمیکنم عزیزم میدونی که اینجا یک دنیای مجازی هستش و هیچ شناختی روی افراد نمیتوانی داشته باشی
بهتره بعد از اینکه طرف مقابلت را انتخاب کردی بر طبق معیارهای خودت از طریق ایمیل ارتباط داشته باش تا جایی که کاملا هر دو نفر به هم اطمینان کنند
من شخصا اگه خودم باشم بعد از تمام این حرفها اولین قرار را هم تنها نمیرم سعی میکنم با یه دوست صمیمی همراه باشم و ابتدا از دور و نزدیک محل قرار را نیگاه کنم و همه چیز را مد نظر داشته باشم و کاملا خونسردیم را حفظ کنم در حدی که حتی اگه طرف من را شناخت و من نخوام اشنایی بدم خیلی راحت بگم معذرت میخوام و شما اشتباه گرفتید
ولی باز هم به خاطر وضعیتی که ما در ان زندگی میکنیم ترجیع میدهم که دور و بر این جور دوستیها توی دنیای مجازی نگردم و در دنیای واقعی به دنبال نیمه گمشده خودم باشم البته من قصد توهین به کاربران محترم را ندارم ولی چه میشه کرد برا یک در صد هم که شده باید به همه جوانب فکر کرد
موفق باشی دوست عزیز

|
|
|
من میخام تاپیکهای قبلی مو همه رو پاک کنید امکانش هست؟
|