| نویسنده |
پیام |
|
|
تا حالا کون سفید 13-15 ساله کردین .
|
|
|
منم می خوام سفیدم حشری هم هستم
|
|
|
salam khoobi? man hamedam chera tokhmat enghat kochike? in ide mane hamed_girnade@yahoo.com pm bede ok?] montazeram hatman
|
|
|
|
|
jooooon
|
|
|
salam mal manam b binmin
این عکس مال خودمه (id yahoo: pesar_ahvazi2(id ghablim ahvaz_gay hak shod
|
|
|
Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Parviz22001@yahoo.com
|
|
|
p.kooni hastam mano bekoooooooooooooooooooon
|
|
|
من امیر هستم 28 ساله وضع مالیم خوبه و مکان هم دارم کیرم 19 سانته و قدم 180 وزنم 81 کیلو یه کون سفید بی مو و توپل رو واقعا میپرستم و لیسش میزنم و با زبونم بازش میکنم بهتون بگم که تو این کار واقعا استادم و درحالی که انگشت میکنم تو اون سوراخ خوشگل کیرشو هم ساک میزنم اگه بخواد میتونه من رو هم بکنه (خلاصه یه حال تمام عیار) خونم هم تو سعادت آباد هستش و برای یه کون مامانی پوله خوبی هم میدم ... بالاخره ارزششو داره... اینم عکس اونی که دنبالشی البته تو صفحه اول گذاشته بودم: fullx_m_m@yahoo.com   
|
|
|
|
|
سلام من عاشق اون کیرت شدم بهدا اگر هواستی تماس بگیر بگو همون هستم من منتظرتوتمgayv_b@yahoo.com 25salma
|
|
|
سلام من همه جوره هستم خواستی زنتم میشم حتما بیا چت هر جا بگی من می یام با تو می مونم gayv_b@yahoo.co من سیامک 25 ساله بخدا سر کاری نیستم ختما برام بیام بزار
|