صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شعر و طنز سكسي / با عرض معذرت از ترانه سراهای محترم.
نویسنده پیام
# : 2 Dec 2008 14:41

آخ یکی بود یکی نبود/یه جاکشی بود که یه روز
بهت میگفت :(( میگایمت))/آخ کسه شعر گفتی هنوز وای کیه شعر داشتی هنوز
دولم یه دیوونه شده/واست دراز گشته هنوز
از دوله دیوونه نترس/آخ که دوست داره هنوز وای که دوست داره هنوز
گفتی : (( بیا بگا بریم )) / سهم من از (( بگا )) تویی
سهم من از (( فچم )) تویی / سهم من از (( فوقا )) تویی
گفتی که : (( از عقب نکن )) / آخ مگه میشه نازنین
حاله پریشونه کیرو/ندیدیو بیا ببین
شب که میشه تو زیر و من / جلو میام عقب میرم
اگه یه وقت دردت اومد / روغن و وازلین میزنم

giah
# : 6 Dec 2008 18:26

تقصیر کیه؟ جنده ها یا ما؟ ما که ده سال گاییدیم.همه چیمون و از دست دادیم.کیر و خایه و کس و کون و مچه ها.تو ای خودفروشه لعنتی که صدها جوون و مثه ما کمری و راهیه بیمارستون کردی! تو بایستی جواب بدی.کیره خرم برات کمه! بهداز ده روز بیرون برام غریبه!

هوا گرمه.بعده ده روز امروز اومدیم بیرون.از زوره بی کمری میخوام برگردم بیمارستون.اونجا بدهکارم.اینجا کسی ندارم.با کاندومی زیره بغل.آدمه بی کمر.هیشکی نمیگه: کیرت به چند منت پسر!.تویه خیابون با جنده ها دعوامون میشه. با یه انگشت کردن. بگا بگا میشه.بشین یه گوشه.کاندومه خوب درست کن.وختی خانوما میان خوب بگایشون کن. شبه اول تو جنده خونه. حاجی امشب اینجا میمونه.جندهء بغلی در حاله زجره!بکنش میگه زنده میمونه.غلامه خایه کش تو میاد. رضا جاکش ازون خیلی کون میخواد. بکن بکنه تو جنده خونه. سره بدهکاریه دیوث بازیشونه. یکی غلام میگاد. یکی و جاکش رضا میگه. وخته کاندومه خارداره دیگه. پاسبونا میان تو. میگاینشون بیرون. صدای آه و اوه خوار و مادر اون بیرون. آقا مرتضی کیرکلفت محل. میگه کی این کس و گاییده برادر؟ ویاگرا بفرستین. کیر همو ماچ کنین. کسه عمهء همتون.بیاین بگا بگا کنین.

(ما یه عمره کسکنیم.... کیرمون ضایع شده...چن سر کون خور داریم... ببخشین جناب سروان... سرکار کس عمت....یارو مروتی نداشت...سنت شبه جمعه...کس ها رو آب کرده...خدا بیامرزه رفته کون... توی بیمارستون خوابیده... کاندوم کاره قزوینه...نه جاداریم نه خونه...)=*

خیلی از شبا زیر کس خوابیدیم. بچه بودیم از خونه بیرون اومدیم. آقام کیردراز بود روحش شاد. ئلی کسکنی به اون فرصتی نداد. از بیمارستون که میای خونت کو؟ پول قرص و کاندوم و اسپری کو؟ جنده خونهء اول جنده خونهء دوم. بعدشم بیمارستون.بعد میری تو گور.

(..)=*

ما کیر خوردیم از دسته خیلیا. پاسبونا پاچه فروشا شوفرا. سواد مواد و حرفه که یوخده.بگابگایه . این و آقام گفته.هیشکی نبود بگه راه. چاه چیه.هی از کون گاییدیم.کیرمون قاتیه.نقشه کشیدیم. یک کس و دو کنیم. جفت کس و سه.کنیم.چهارتا رو پنج کنیم. اما هیچکدوم از اینا حال نداد.آدم اینجوری میشه کونداد.

کناره تخت نشستی میگی لنگش کن.کناره من خوابیده میگه لنگم کن.

giah
# : 25 Dec 2008 22:55

من از نهایت شب حرف میزنم....من از نهایت تاریکی..و از نهایت شب حرف میزنم... فروغ فرخزاد
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.