| نویسنده |
پیام |
|
|
اسکارلت  اما شعرات خیلی قشنگ بود 
|
|
|
نبات جون تو هم دلت خوشه هاا.. اسکارلت کدوم شعرش قشنگه؟؟ همونها که از توی کتاب اشعار حمید مصدق کف رفته بود؟؟؟
|
|
|
shazdeh_ghajari عمرا اگه بزارم تاپيكت زير خاكي بشه
|
|
|
|
|
سلام به همه یه مطلبی تو مجله اطلاعات هفتگی دیدم یاد این تاپیک افتادم گفتم حالا که آشتی کردیم بیام تاپیک شازده رو افتتاح کنم در راستای هویج بین میوه های مختلف هویج علاوه برکاربرد های قدیمی گفتمانی یک مقداری هم سیاسی شده به نحوی که مدتهاست سر از دم و دستگاه دیپلماسی بین المللی آمریکا واروپا در آورده کم مونده آب هویج هم سیاسی بشه عنقریب اگر آب هویج بخوریم یحتمل یه کار سیاسی کردیمو واویلا شورای امنیت تشکیل جلسه اظطراری میده و از سیاست هویج وچماق استفاده میکنه یعنی اول یه هویج نشونت میدن بعد که رفتی جلو با چماق میزنن تو سرت مثل لیلی نازه خودمون وچماق معروفش چنین میکوبن که رستم هم نکوبیدگرزگران.........
باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|
snoopdogg

|
|
|
من لیلی نازه رو خیلی دوست میدارم 
باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|
Quoting: bandage عمرا اگه بزارم تاپيكت زير خاكي بشه
از بسکه اند مرامی رفیق.. می خوامت..
|
|
|
Quoting: snoopdogg چنین میکوبن که رستم هم نکوبیدگرزگران
چنانش بکوبم به گرز گران --- که مسمار کوبند آهنگران
|
|
|
|
|
اسنوپ جون این اصطلاح هویج و چماق حرف قشنگی نیست ..واقعا یه مثل توهین آمیزه واس یه ملت که متاسفانه تو حوزه سیاست خارجی ورد زبون همه شده.. من به شخصه ندیدم هیچیک از دولتمردان حوزه سیاست به مصداق مثل اعتراضی بکنند.. نهایتش شنیدم که سخنگوی امور خارجه گفته بود این سیاست گاوچرونهاست!!! اما سیاست هویج و ترکه یا به قرائتی که مترجمین نا آشنا با ادبیات فولکلوریک ترجمه کردند سیاست هویج و چماق دقیقا همون مثل عامیانه خودمونه.. قضیه خره که اول آخرش تسلیم میشه یا با تطمیع هویج یا با تنبیه چوب تر..
|
|
|
Quoting: shazdeh_ghajari اما سیاست هویج و ترکه یا به قرائتی که مترجمین نا آشنا با ادبیات فولکلوریک ترجمه کردند سیاست هویج و چماق دقیقا همون مثل عامیانه خودمونه.. قضیه خره که اول آخرش تسلیم میشه یا با تطمیع هویج یا با تنبیه چوب تر.. بازم که اینا ضرب المثلای مارو کش رفتن شازده Quoting: shazdeh_ghajari اسنوپ جون این اصطلاح هویج و چماق حرف قشنگی نیست موافقم شازده [quote=shazdeh_ghajari]واقعا یه مثل توهین آمیزه واس یه ملت درستهQuoting: shazdeh_ghajari من به شخصه ندیدم هیچیک از دولتمردان حوزه سیاست به مصداق مثل اعتراضی بکنند.. از بس دوزایشون کجهQuoting: shazdeh_ghajari این سیاست گاوچرونهاست!!! پس گاون (منظورم دولتمردانه ) ولی خودمونیم ضرب المثلای باحالی داریما 
|