| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: sahar_topoli فکر می کنی روش ساخت سانتریفوژ رو یادم دادی ؟!!
هاهاهاها.. بچه اینقد نمک نریز.. درسته کار ریزیه.. اما گاهی وقتا همین چیزهای ریز بیشتر از قلم می افته..و بیشتر نیاز به تذکر داره.. نه؟؟
|
|
|
خودت چی؟؟ خودتم رعایت می کنی؟؟باعث نشی یه آدم دیگه مثل من برای همه عمر از نعمت کون گنده بی نصیب نشه؟
|
|
|
سحری تو حالا راس راسی کون گندهای؟؟ یا دو روزه ما رو گرفتی به نیت قربه الی الله؟
|
|
|
|
|
یه سوال دیگه:منظورت از کوزه همان برون تراود که دروست چیه؟؟ یعنی میخای بگی این پشم و پوشالها از درون کونت به بیرون تراوش کرده؟؟؟؟؟
|
|
|
Quoting: shazdeh_ghajari هاهاهاها.. بچه اینقد نمک نریز.. درسته کار ریزیه.. اما گاهی وقتا همین چیزهای ریز بیشتر از قلم می افته..و بیشتر نیاز به تذکر داره.. نه؟؟ معلم رفتارهای بهداشتی شدی ؟!!! برو دنبال تاج و تخت از دست رفته ات پدر جان 
شازده فکر کنم یه گلیم شیش متری جلوت پهنه ... حواست باشه که یه وقت پات بیرون نیوفته . وقتی نمی تونی مودبانه بحث کنی مثل بعضی لمپنهای بی چاک و دهن شروع می کنی به گفتن متلکهای کوچه بازاری که در شا’ن .... 
ته نوشت : خموشی گاه بهترین پاسخ است !! 
هر موقع تصمیم گرفتی ادبیاتتو تغییر بدی خبرم کن . بدرود 
|
|
|
اه چرا قهر کردی؟؟ منکه حرف بدی نزدم.. گاهی وقتا آدم همینطوری دوم شخص صحبت می کنه.. بی آنکه واقعا هدفش با شنونده باشه.. در واقع اینجوری می خواستم بپرسم: منظورت از اون ضرب المثل چیه؟می خوای بگی این خصلت کونهای گندس که فی ذاته پوشال پرورند؟؟
|
|
|
سحر گله.. سحرررر گللللللللللللله.. قهر کردی..؟ خوب ببخشین دیگه..عذر خواهی واسه همین روزاس خوب.. بخشیدی..؟؟ ترا خدا ببخش..منکه کلی خاطره واست تعریف کردم..ببخشید دیگه.. منکه اینقد دوستت دارمم. می بخشی؟؟
|
|
|
Quoting: sahar_topoli تصمیم گرفتی ادبیاتتو تغییر بدی خبرم کن
تصمیم گرفتم.. بخدا همین الانم دست به سینه نشستم که تو باور کنی پسر خوبیم..
|
|
|
|
|
آخرین پست برای سحر خیکی.. می بینم که دیگه یاد گرفتی.. ولی خوشم اومد سه بار قهر کردی و با همین روش هر سه بار برت گردوندم و سرتا پاتو با عطر و گلاب شستم .. خر هم بود سه بار یونجه نشونش می دادی.. تا می رفت جلو دهنشو سرویس می کردند بار چهارم نمی اومد دیگه.. تو که بلانسبت هر چی آدم مثلا آدمی.. یاد اون پستت افتادم که گفتی من از فرزندان آدمم ...خیلی جلو خودمو گرفتم ننویسم البته از اون دسته شون که مبتلا به اختلالات ژنتیکی و منگولیسم ند..
|
|
|
# : 1 Dec 2008 09:20 | ویرایش بوسیله: nabaat
اسکارلت تو اگه راستی لزبینی پس چرا همش شعر به شازده و بانداژ میگی؟ من که باور نمی کنم
|