صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شعر و طنز سكسي / هویج و خیار
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 23 . 24 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Oct 2008 12:09

shazdeh_ghajari

خودم خواستم که اینجوری فکر کنن

منظور کیر کردن تعدادی بود

برو ایمجا شرح مسبوطش هست

http://-----------------------/forum/8_72093_0.html

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 19 Oct 2008 08:19

سلام تورجی..
چه اواتور با حالی گذاشتی ..!؟
اون کوچولوهه که آخر همشونه خودتی مگه نه؟.. مغز متفکرشونم همونه

# : 19 Oct 2008 08:48

استاد یه سوال دارم..؟
اینکه تو این سایت اینقد پیچیده تو در تمام فنون استادی.. میخوام بدونم کیر منم می تونی بخوری..؟؟

# : 19 Oct 2008 19:06

Quoting: shazdeh_ghajari
اینکه تو این سایت اینقد پیچیده تو در تمام فنون استادی.. میخوام بدونم کیر منم می تونی بخوری..؟؟

من توانم کیر خود اندر دهانت هم کنم -------- کیر خود هم کیر خر اندر روانت هم کنم

کیر خود را کن دراز و کن به کون خوشگلت ------- کیر آویزونیان من در دهانت هم کنم

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 20 Oct 2008 09:12

مرسی استاد.. با حال بود

# : 20 Oct 2008 09:30

shazdeh_ghajari

# : 31 Oct 2008 03:04

Quoting: shazdeh_ghajari
استاد یه سوال دارم..؟

فکر کردی واسه چس اسمش شده استاد...چون توی این کار هم استاده

دادا حسین در وصفش فرموده:

تو عادت كرده اي بر كير و خايم---تو را با كون بي پشمت بگايم

در ظاهر شعر ربطی به کیر خوردن نداشت ولی اگه دقیق می شدی تو شعر ارتباط معنایی داشت با این موضوع

دوباره ميسازمت وطن ... اگر چه با خشت جان خويش ... ستون به سقف تو ميزنم ... اگر چه با استخوان خويش؛ ...* اراذل*
# : 1 Nov 2008 09:08

FaRzAd1990

یک کلمه از ننه عروس

# : 1 Nov 2008 09:19

FaRzAd1990
عمو فرزاد تو بهتره بعد از بلا گردون و صدقه قربون کردن کون مبارک، تشریف گندتو ببری..
حاشا و کلا که امثال تو و اون حسین چاقال بتونن دوستی محکم بین من و تورج خان رو از بین ببرن

# : 3 Nov 2008 16:56

زمستان امدو فکر نمد کن نمد را لوله کن کس ننت کن

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 23 . 24 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.