| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: estrogen این ps مخفف همون postscript بیده . بعد التحریر عرب و پی نوشت عجم
مشکل سه تا شد یکی منو از دست این خانوم دکتر نجات بده تا منو راهی امین آباد نکرده.. همینطوری پیش بره کار من به خودکشی میرسه آآآ..
خانوم دکتر شما که دکترین ماشالله .. تحصیلات دارین.. کمالات دارین.. خوبیت نداره جهل مردمو اینقد به رخشون بکشی..
|
|
|
Quoting: shazdeh_ghajari یکی منو از دست این خانوم دکتر نجات بده من رابین هودم . من رابین هودم !.......اومدم نجاتت بدم شازده . دستتو بده!
|
|
|
Quoting: estrogen دستتو بده ما رو با دادن کاری نیست خانومی
|
|
|
|
|
از خدا شرم کن آبجی.. با این سبیلای از بناگوش در رفته واسه ما افت داره جوون آبجی
|
|
|
گوز و ریش
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
این موضوع گوز و ریش چیه داریوش خان؟؟ ضمنا شما هنوز جواب منو ندادین هااا..احتمالا شما با اون داریوش خانی که علاقه شدیدی به خوردن عن داره یکی نیستین؟
|
|
|
Quoting: shazdeh_ghajari ین موضوع گوز و ریش چیه چه میدوم..دیدم نوشتی موز و خروس..
Quoting: shazdeh_ghajari ضمنا شما هنوز جواب منو ندادین هاا . چه سوالی داشتی؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
هیچی رفیق حالتو بکن..
|
|
|
|
|
آن هویچ و این خیار هر دو به کون این قجر -------- کیر من هم تا به ته هردم به کون این قجر
گویدم استاد کونم پاره کن با صد سپوز --------- گویمش قنبل بکن هردم تو ای مرد عجوز
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
استاد بد جور تو سایت شایع شده که تو زنی.. هر جا میریم در وصف کس و کون تو داستانها گفتند و شعرها سرودند.. آره؟؟.. جون استاد راستشو بگو .. آره؟؟ آخه از قدیم گفتند: تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
|