| نویسنده |
پیام |
|
|
من ادیت کردم امیدوارم اون هم ادیت کنه اراجیفش رو....
کاش به یکباره دیوانه میشدم تا از خود خلاصی میافتم
|
|
|
Quoting: kratos1364 من ادیت کردم امیدوارم اون هم ادیت کنه اراجیفش رو...

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
|
|
|
ravi_gham
ما شرمنده ایم حاجی
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
Quoting: ostad_touraj ما شرمنده ایم حاجی
دشمنت
|
|
|
سلام حاج آقا
ما با اجازه ی شما یه تو کفی نوشتیم اگه میشه بخونید بگید بالاخره بهشتی میشم یا نه؟ اجرتون با حوریای بهشتی تاپیک اینم یه تو کفی دیگه
nazok naranjiii
|
|
|
Quoting: ostad_touraj با عرض معذرت از تصدیق مجدد اوقات شریف
تصدیق!!؟؟ فک کنم درستش تصریق باشه از ریشه ریق و بر وزن ثلاثی رباعی مزید مجرد
|
|
|
ravi_gham سلام حاج رضا  احوالات  اوقات شریفت رو خراب نمیکنم  نمیدوستم کجا باید حرفم رو بزنم اومدم اینجا شرمنده  حاجی اگه بگم دوست دارم دروغ نگفتم با سیاستت خیلی حال میکنم شخصیتت کلا باحاله خیلی حرفا بود که میخاستم بزنم اما بیخیال حرفام رو بی ربط حساب کن اما فقط اینو میگم اگه اینجا همه از لحاظ اخلاقی و صداقت مثه سوگول بودند به نظرم خیلی از مشکلات حداقل راحتر حل میشد با این حال خودتو عشقه
 حق نگهدارت حاجی بازم شرمنده

|
|
|
Quoting: sexnasa2008 سلام حاج رضا احوالات اوقات شریفت رو خراب نمیکنم نمیدوستم کجا باید حرفم رو بزنم اومدم اینجا شرمنده حاجی اگه بگم دوست دارم دروغ نگفتم با سیاستت خیلی حال میکنم شخصیتت کلا باحاله خیلی حرفا بود که میخاستم بزنم اما بیخیال حرفام رو بی ربط حساب کن اما فقط اینو میگم اگه اینجا همه از لحاظ اخلاقی و صداقت مثه سوگول بودند به نظرم خیلی از مشکلات حداقل راحتر حل میشد با این حال خودتو عشقه حق نگهدارت حاجی بازم شرمنده
چاکریم سامان جان در باره حرفهای گهر بارت هم یه موقع دیگه باهم خودمونی تر حرف میزنیم به هر حال متشکرم

|
|
|
|
|
Quoting: ravi_gham چاکریم سامان جان در باره حرفهای گهر بارت هم یه موقع دیگه باهم خودمونی تر حرف میزنیم به هر حال متشکرم ما بیشتر البته من از این لحاظ که به پای شما نمیرسم
Quoting: ravi_gham حرفهای گهر بارت ولی با این حال ممنونم

|
|
|
سلام حاجی جون شرمنده کردین تشریف آوردین و مرسی از دلگرمیتون خیلی چاکرییییییییییییییییییییم 
nazok naranjiii
|