صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / عکس و فیلم سکسی / مادران و پسران ژاپنی (برای دوست داران سکس از نوع Incest)
نویسنده پیام
# : 11 Oct 2008 18:01 | ویرایش بوسیله: solimon

سلام

عکس های پسران و مادران ژاپنی برای دوستداران سکس incest

فکرش رو می کردین توی ژاپن یه همچین گوشت های سن بالایی پیدا بشه که با جوون های داغ سکس کنن؟

مطمئن هستم نظرتون راجع به ژاپنی ها با دیدن این عکس ها تغییر خواهد کرد. لطفا دوستانی که حال می کنن با این جور عکس ها نظرشون رو بگن تا انگیزه ای برای ادمه کار فراهم بشه، من سعی می کنم در کنار عکس ها برخی از موارد رو هم به صورت بحث با شما به اشتراک بگذارم تا نظرتون رو بدونم، موضوعاتی رو که شاید هیچ کجا درباره اونها بحثی نمیشه. امیدوارم مشارکت کنید

فعلا این چند تا رو داشته باشین تا بعد

/upload/th23/274309-78B6Z.jpg
/upload/th23/274310-90d53.jpg
/upload/th23/274311-60x6I.jpg

نظر یادتون نره
# : 11 Oct 2008 19:34

solimon
عکسای جالبیه ادامه لطفآ

آشغالهاي خود را به موقع جلوي در بگذاريد و با رفتگران بااحترام رفتار كنيد اينجا ايران است شايد فردا او رييس جمهور شود..A.Z.L
# : 12 Oct 2008 01:02

اگه ژاپنی اصل داری ادامه بده.ما طلبه ایم
مخلص.

# : 12 Oct 2008 01:35

بقیش کو؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 12 Oct 2008 03:03

سوژه و عکس ها خیلی خوبند......ادامه بده رفیق

# : 12 Oct 2008 03:27

خیلی جالبه
لطفا ادامه بده

# : 12 Oct 2008 03:54

ولی دوست عزیز عکسها باز نمیشه !

# : 12 Oct 2008 11:42 | ویرایش بوسیله: solimon

سلام

1- موضوع اولی رو که می خوام از با تجربه تر ها ببپرسم اینه که من یک شب پیش عکس ها رو توی آپلود سنتر آویزون آپ کردم و با قرار دادن اونها توی تایپک همه چیز درست بود حالا بعد از یک روز عکس ها در تاپیک نشون داده نمی شن، می تونید راهنمایی کنید که اشتباه از من بوده یا اشکال از آپلود سنتره؟ و من چه کار باید کنم که دیگه اینطوری نشه؟

2- موضوع دیگه اینکه اگه یادتون باشه قرار بود در حاشیه این عکس ها یکسری بحث هم مطرح بشه که نظرات همو بدونیم یعنی اینکه یه جورهایی این حاشیه برای من مهمتر از متنه، پس دلم می خواد تا بالاترین حد ممکن توی بحث ها مشارکت کنین، امیدوارم مطالبی رو که مطرح میکنیم و نتایجی رو که می گیریم برای همه جالب باشه.

3- و اما اولین بحث اینه:

من از خیلی ها شنیده ام که سکس اولین و پولساز ترین صنعت دنیاست و بعد از اون مواد مخدر قرار داره، خوب همه می دونیم که سکس یه نیازه طبیعی برای هر آدمیه که اگه بهش جواب نده مشکلات فراوونی پیدا میکنه، توی جامعه فکسنی ما به دلایلی که خودتون همه بهتر از من می دونین به این موضوع پرداخت نمیشه، برای مثال این موضوعات اغلب سانسور میشه، محدود میشه، یا اینکه دختر ها در محدودیت بیشتری قرار می گیرند چون از لحاظ فرهنگی از حساسیت بیشتری برخودار هستند، از قدیم بحث بکارت اون ها مطرح بوده و هنوز هم هست، می خوام بگم این موارد برای دختر ها خیلی مشکل ساز تره تا پسر ها، به هر حال وقتی سن ازدواج بالا بره و از طرفی راهی برای سکس وجود نداشته باشه (البته اون هایی که اعتقادی به ازدواج موقت برای درست کردن یه کلاه شرعی برای سکس قبل ازدواج دارند فعلا نظرشون رو نگه دارن تا بعد چون قصد دارم در یک موضوع مستقل در این باره بحث کنم) درست مثل اینه که شما توی 18 سالگی گشنه باشید ولی 30 سالگی به شما غذا بدن، خوب دیگه می تونید حدس بزنید تا اون موقع چه چیز ها که اتفاق نمی افته (البته شاید بگین خوب طرف میمره، ولی بحث ما غذا نبود بلکه سکس بود، متاسفانه نداشتن سکس هم آدم رو نمی کشه که ای کاش می کشت چون خیلی مشکلات بدتر از اون پیش میآد)

خط به خط این هایی که من می نویسم خودش می تونه یه موضوع مستقل و کاملا جدی باشه که بخش عمده ای از مشکلات جامعه ما رو تشکیل داده ولی می دونم که باید حجمش رو کم کرد. شاید این بیشتر یه پیش درآمد بود برای بحث های آینده ولی موضوع اصلی بحث امروز اینه که:

گفتیم که سکس و مواد مخدر دو صنعت اول جهان از نظر درآمد زایی و سود دهی هستند که من با اولی کاملا موافق و با دومی کاملا مخالف هستم، اما بحث اینجاست که آیا تا به حال به این موضوع فکر کردید که ما ایرانی های مسلمان به دلیل مسائل اعتقادی هرگز و به هیچ وجه نمی تونیم به هیچ کدوم از این دو تجارت پر سود دنیا وارد بشیم؟

منتظر نظراتتون هستم

این هم چند تا دیگه

/upload/th23/274313-49M9l.jpg
/upload/th23/274314-27S79.jpg
/upload/th23/274315-91W78.jpg

/upload/th23/274325-38c4z.jpg
/upload/th23/274326-17K7h.jpg
/upload/th23/274327-17p3b.jpg

نظر یادتون نره
# : 12 Oct 2008 21:06

اگه میخوای در مورد موضوعی که میخوای بحث کنی یه تاپیکی در همین مورد اینجا بزن
http://www.avizoon.com/forum/1_0.html

آشغالهاي خود را به موقع جلوي در بگذاريد و با رفتگران بااحترام رفتار كنيد اينجا ايران است شايد فردا او رييس جمهور شود..A.Z.L
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.