صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / عکس و فیلم سکسی / عکسهای جدید و داغ سکسی گلشیفته ..... جون
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Oct 2008 14:57

بالاخره گلشیفته حقیقت بازیگران زن ایرانی را نشان داد
این که عاشق لختی هستند و مطمئنا با این عکسهای یکشنبه ی سه روز قبل گلشیفته در امریکا و سیل پیشنهادهای سینمائی او را در حال دادن خواهیم دید آینده
جوووون ن ن ن.دیدن صحنه های بوسه و کون دادن گلشیفته چه کیرهائی را سیخ و خیس که نگه نمیداره.

حتما نظرتان را بنویسید دوستان عزیزم

جون. چه کوس کلاسیکی!
دوستان لطفا راجع به مهاجرت گلشیفته و این سکسی شدنش نظرتان را بنویسید

# : 8 Oct 2008 15:20

به نظر من این که گلشیفته اعلام کرده میخواد تو آمریکا بمونه....و اینجوری هم ظاهر شده..دلیل نمیشه که پس فردا بیاد تو فیلم ها ی هالیوودی .. صحنه سکسی بازی کنه! به هر حال ایشون ایرانی هستن..و مسلما یه سری مسائل رو حد اقل تا یه مدتی رعایت خواهند کرد! چون فراموش نکنیم که پدر ایشون بهزاد فراهانی..و خواهرشون شقایق فراهانی..هنوز تو ایران هستن...و من فکر میکنم که گلشیفته ( که متاهل هم هست ) دیگه تا اونجا پیش نخواهد رفت! نهایتش همین برداشتن حجابش خواهد بود.تنها نکته جالب برای من شباهت ایشون از لحاظ فرم صورت به هنرپیشه معروف هالیوود یعنی Keira Knightly هستش.

# : 8 Oct 2008 16:44

به نظر منم صحنه ي سكسي بازي نميكنه
اونا از هر كسي نظر حودشو هم ميخوان
مثلا اليشا كاتبرت هيچ وقت صحنه سكسي بازي نميكنه

# : 8 Oct 2008 17:16

Quoting: pesare_naz

کی گفته همچین چیزی رو؟ captivity رو ببین!

# : 8 Oct 2008 17:19

يعني واقعا بازي كرده؟
آخه من يه مصاحبه ازش خوندم كه نوشته بود سكس يه مسئله ي شخصيه و واسه همينم تو فيلمام سكس ندارم
اگه صحنه ي سكسي فيلمشو داري بذار

# : 8 Oct 2008 17:50

عجب

# : 8 Oct 2008 18:29

امیدوارم به زودی عکسای سکسی تری ازش ببینیم

آشغالهاي خود را به موقع جلوي در بگذاريد و با رفتگران بااحترام رفتار كنيد اينجا ايران است شايد فردا او رييس جمهور شود..A.Z.L
# : 9 Oct 2008 00:24

Quoting: kuneman
این که عاشق لختی هستند

شما یه قیاس بین لباس ایشون با بقیه هالیوودیها تو اینجور مراسمها ( فرش قرمز ، اسکار و غیره ) بکن بعد بگو

i'm god's lonely man
# : 9 Oct 2008 08:39

Quoting: pesare_naz

فیلم the girle next door هم دست کمی از صحنه های سکسی نداره

# : 9 Oct 2008 10:20

ای بابا ما ایرانی ها عجب آدم هایی هستیم . به جای اینکه بازی کردن گلشیفته کنار بازیگرانی مثل راسل کرو و دی کاپریو و تو فیلم کارگردانی مثل ریدلی اسکات خوشحالمون کنه اومدیم اینجا از اینکه سکسی بازی می کنه یا نه حرف می زنیم.

به نظر من بعد از حضور همایون ارشادی تو فیلم بادبادک باز حضور گلشیفته تو این فیلم خیلی عالیه.

امیدوارم همیشه تو فیلم های درست حسابی و قوی بازی کنه

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.