| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 17 Sep 2008 18:42 | ویرایش بوسیله: Pantea726
از خدمت پسرای سایت یه سوال دارم :
شرت میپوشید ؟ چرا می پوشید؟ اگه نپوشید سایز کیرتون بزرگ میشه ؟ راحت تر حشر میشید ؟؟
|
|
|
شما میتونی هر دو رو امتحان کنی ما در خدمتیم . در ضمن پس گرفته نمیشود حواست باشه 
|
|
|
# : 17 Sep 2008 19:01 | ویرایش بوسیله: badboyshahab
حتما شما هم میپوشین تا نا محرم کستونو نبینه پس دیگه چرت پرت نزنین که...
(((اگر تو شاعری من خلبانم *** در کس ننت جت میروانم)))
|
|
|
|
|
حتما شما هم میپوشین تا نا محرم کستونو نبینه پس دیگه چرت پرت نزنین که...:diglol:
(((اگر تو شاعری من خلبانم *** در کس ننت جت میروانم)))
|
|
|
من هیچ وقت شرت نمیپوشم چون ازش متنفرم !
این سوالم به این دلیل پرسیدم که به دوس پسرم گفتم نپوش گفت نمیشه ، خواستم ببینم چه مرگشه ؟؟
لطفا مثل آدم جواب بدید .
|
|
|
شما خانمها میتونید شورت نپوشید ...چون چیزی ندارید .....ولی ما پسرها باید بپوشیم چون
1- اگه شورت نپوشیم موقع شلوار پوشیدن قضیه لای زیپ گیر میکنه  2- لذت سکس به اینه که بدی شریک جنسیت شورتت رو دربیاره و .... آره تو فیلمهای سوپر هم که دیدی شورت پاشون نیست اون هم مال اینه که شلوارهای اونا به جای زیپ دگمه داره بعدش شورت پوشیدن یا نپوشیدن هیچ ربطی به حشریت نداره اونایی که میبینی میگن شورت نپوشیدن سایز کیرشون بزرگ شده مربوط به عرباست چون لباس یه سره تنشون میکنن نه مال ما که همه شلوار پامون میکنیم سوال دیگه ای نداری ؟ مشکلت حل شد ؟
هستم اگر میروم.....گر نروم نیستم.......ما هستیم
|
|
|
Quoting: Pantea726 از خدمت پسرای سایت یه سوال دارم : شرت میپوشید ؟ چرا می پوشید؟ اگه نپوشید سایز کیرتون بزرگ میشه ؟ راحت تر حشر میشید ؟؟ مگه شما شورت نمیپوشی کست بزرگ میشه باد میکنه؟
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: Pantea726 شرت میپوشید ؟ چرا می پوشید؟ اگه نپوشید سایز کیرتون بزرگ میشه ؟ راحت تر حشر میشید ؟؟ کی نمی پوشه ؟؟؟ میگن کلاس داره  تاحالا امتحان نکردم ولی اگه نپوشی شاید جاذبه یه تاثیری داشته باشه بستگی به دختر داره که لولو باشه یا هلو 
. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
|
|
سلام خوبین؟ نپوشیدن شورت برای پسرها و آزاد بودن آلت باعث تحریک میشه و حشری می کنه تحریک زیاد بدون تخلیه درست هم باعث دردسر و بیماریهایی در پسرها میشه وقتی شورت باشه آلت گرفته میشه و اون تحریک کمتر میشه
|
|
|
سلام خوبین؟ نپوشیدن شورت برای پسرها و آزاد بودن آلت باعث تحریک میشه و حشری می کنه تحریک زیاد بدون تخلیه درست هم باعث دردسر و بیماریهایی در پسرها میشه وقتی شورت باشه آلت گرفته میشه و اون تحریک کمتر میشه
|