| نویسنده |
پیام |
|
|
be man ham password bede
|
|
|
password ro bede ???
|
|
|
دوستان . ظاهرا موقعی که من پیامو ارسال می کنم ارسال نمیشه. احتمالا از فیلترشکن باشه. لطفا یکی راهنمایی کنه. برای ارسال پیام من روی مربع زیر کلمه اعضا کلیک می کنم و بفرست رو پس از نوشتن موضوع و متن پیام کلیک میکنم اما نمیره چون برای یکی از دوستان اینجوری پیام دادم اما نرفت. دوتا بفرست هم داره کدومشو باید بزنم نمیدونم. یکی راهنمایی کنه ؟
|
|
|
|
|
سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم شما یه کار باید بکنی یا باید پسورد رو توی تاپیکت بذاری یا اصلا پسورد نذاری البته اگه پسورد نذازی بهتره چون بچه ها هم میتونن راحتتر دانلود کنن شما هم با پسورد گذاشتن چیزی عایدت نمیشه به جای اینکه رو فایل ها پسورد بذاری رو عکس هات یه copy-right کوچولو بذار اینجوری هم بچه ها راحتتر دانلود میکنن و دیگه منتظر پسورد نیستن هم شما راحتتری عزیز !!!!!!! پس پسورد سری اولت رو توی تاپیک بذار ممنون
|
|
|
چی شده همه از کوروش تقلید میکنن! آقا چند تا تاپیک عکس دختر ایرانی هست! نمیشه که اینجوری!
|
|
|
دوستان به محض گرفتن آدرس آینه پسورد رو ارسال می کنم. ظاهرا با فیلترشکن نمیشه پیام ارسال کرد.
|
|
|
salam . lotf kon bara manam befrest yeaghayekhoob@gmail.com
|
|
|
دوستان رمز رو برای همه عزیزانی که خواسته بودند ارسال کردم. سریهای بعدی خفنتر و باحالتر خواهد بود. نظرتونو در مورد هر سری بگین مرسیی
|
|
|
|
|
dooste aziZ lotfan pass ro base manam beferest
|
|
|
mj01 پسوردو ارسال کردم . نظر فراموش نشه
|