صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / عکس و فیلم سکسی / آرشیو عکس دختر ایرانی ( کلیک کن بیا تو ببین و لذت ببر )
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 74 . 75 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Jun 2008 10:48

be man ham password bede

# : 20 Jun 2008 12:54

password ro bede ???

# : 20 Jun 2008 13:01

دوستان . ظاهرا موقعی که من پیامو ارسال می کنم ارسال نمیشه. احتمالا از فیلترشکن باشه.
لطفا یکی راهنمایی کنه. برای ارسال پیام من روی مربع زیر کلمه اعضا کلیک می کنم و بفرست رو پس از نوشتن موضوع و متن پیام کلیک میکنم اما نمیره چون برای یکی از دوستان اینجوری پیام دادم اما نرفت. دوتا بفرست هم داره کدومشو باید بزنم نمیدونم. یکی راهنمایی کنه ؟

# : 20 Jun 2008 13:18

سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم
شما یه کار باید بکنی یا باید پسورد رو توی تاپیکت بذاری یا اصلا پسورد نذاری
البته اگه پسورد نذازی بهتره چون بچه ها هم میتونن راحتتر دانلود کنن
شما هم با پسورد گذاشتن چیزی عایدت نمیشه به جای اینکه رو فایل ها پسورد بذاری رو عکس هات یه copy-right کوچولو بذار
اینجوری هم بچه ها راحتتر دانلود میکنن و دیگه منتظر پسورد نیستن هم شما راحتتری عزیز !!!!!!!
پس پسورد سری اولت رو توی تاپیک بذار
ممنون

# : 20 Jun 2008 13:27

چی شده همه از کوروش تقلید میکنن! آقا چند تا تاپیک عکس دختر ایرانی هست! نمیشه که اینجوری!

# : 20 Jun 2008 14:06

دوستان به محض گرفتن آدرس آینه پسورد رو ارسال می کنم. ظاهرا با فیلترشکن نمیشه پیام ارسال کرد.

# : 20 Jun 2008 17:01

salam . lotf kon bara manam befrest yeaghayekhoob@gmail.com

# : 20 Jun 2008 19:24

دوستان رمز رو برای همه عزیزانی که خواسته بودند ارسال کردم. سریهای بعدی خفنتر و باحالتر خواهد بود. نظرتونو در مورد هر سری بگین مرسیی

# : 20 Jun 2008 20:53

dooste aziZ lotfan pass ro base manam beferest

# : 20 Jun 2008 21:22

mj01 پسوردو ارسال کردم . نظر فراموش نشه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 74 . 75 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.