Quoting: FreeIrenic دمت گرم

Quoting: Arminjoon20 باباي اسفنديار سلام مي خواستم از كار خوبت تشكر كنم ، من هميشه لينك شمارو توي آرشيو مي ديدم ولي اهميت نمي دادم فكر مي كردم سر كاري باشه ولي امروز جمعه من تمام 38 صفحه تاپيك شمارو دانلود كردم واقعاٌ كارت درسته خيلي عاليه ادامه بده خسته ام نباشي .
چرا فکر می کردی سر کاری باشه...؟! 
مرد مومن 40 صفحه تاپیک که سر کاری نمی شه...! 
Quoting: Arminjoon20 راستي مي خواستم بگم از كل كليپات فقط يكيشون از دستم در رفت اونم كليپ ايراني زوري هستش اگه ممكنه اونم يه طوري برام بفرست ممنون مي شم
فکر کنم برات فرستادم...! پیام خصوصی...!
Quoting: Arminjoon20 ه چيز ديگه هم يادم رفت بگم اونم اينه كه تشكر مخصوص ازت كنم بابت نظم و شكيلي تاپيكت كه اينقدر با حوصله زياد همه كليپهاتو با عكساشون مرتب و منظم گذاشتي كمتر كسي اينقد وقت ميزاره .موفق باشي مشتاقانه منتظر كاراي بعديت هم هستم .

ممنون از دلگرمیت...! 
Quoting: mardepiredarya بابای اسفندیاردمت گرم مخلصیم دستت درد نکنه با این همه کلیپ کاردرسته بازم ایول با این شاهکارهات ادامه بده که نمرت بیسته ادامه بده
نمره بیست کلاسو نمی خوام...! 
Quoting: miladeshghy من نميتونم فيلم هارو دانلود كنم يكي دستور عملشو بهم بده لطفا
زحمت بکش همه صفحات تاپیک رو ببین..!
چند بار توضیح داده شده...! 
Quoting: Foot_lover_ir این علیرضا نوری زاده واقعیه؟
بله...! صد در صد خودشه...! 
Quoting: omideiran damet garm babaye esfandiyar kheyli hal dadi kheyli mikhamet fahat ghat nash eclipat ok mamnoonam kireto bokhoram age mishe clip gay irani bezar mamnoon
اما من گی نیستم دایی...!  گی ایرانی هم یک دو تا بیشتر نیت که اونا رو هم گذاشتم تو آرشیو...! 
Quoting: elshan13 سلام حاجی خسته نباشی دمت گرم کارت حر ف نداره فقط یه زحمتی دارم واست اون کلیپی که بود کلیپ زوری داغ داغ تو صفحه 33 جناب مدیر عنایت فرمودن ویرایشش کردن اونو اگه امکان داره لینکشو واسم میل کنی
فرستاده شد...! 
بزرگترين و كامل ترين آرشيو كليپ هاي سكسي ايراني: http://www.avizoon.com/forum/11_61065_0.html
|