| نویسنده |
پیام |
|
|
nektar متاسفانه وبلاگت فیلتره  نمیشه برات فرستاد 
لاله
|
|
|
Quoting: Yohan سرت درد نکنه لاله جون .. راستی لاله تو هم اهل شیرازی؟ آخه دیدم تو تاپیک شروین میگفتی رو بمب گذاری تو شیراز تو هم اونجا کمک میکردی اونجا زندگی می کنم
راستی حامد یه کاریت دارم بعدا 
لاله
|
|
|
حالی به حولی شده به این میگن ÷یشرفت آق حامد بازم دمت داغ ! 
در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
|
|
|
|
|
Yohan حامد جان من هم باید ازت تشکر کنم.چون از آینه استفاده نمی کردم و مشکلات اینچنینی نداشتم متوجه تاپیکت نشده بودم. ولی با کارت هم مشکل اکثر بچه ها رو حل کردی هم خود من مطالبی رو که تا حالا متوجهش نبودم یاد گرفتم. خیلی ممنون 
دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون
|
|
|
××××××××××××××××
ادیت شد - تبلیغ ممنوعه علی
|
|
|
# : 2 Jun 2008 02:57 | ویرایش بوسیله: kam_kaar
Yohan
من فقط صفحه اول اين تاپيك را خوندم پس اگر حرفم تكراري است معذرت مي خوام.
استفاده از كادر Just for Avizoon.com forums يك ايراد خيلي خيلي خطرناك داره دوست من.
ايراد كار در اينجاست كه اگر كسي با "سايت آينه" عكسش را آپلود بكنه و بعدا از لينكهاي كادر Just for Avizoon.com forums استفاده بكنه ، بعدا كه عكسها در سايت براي مشاهده عمومي قرار ميگيره ، اين عكسها از "سايت آينه" لينك ميگيرن و هر كسي ( مثلا مسئولين فيلترينگ اينترنت) با نگاه كردن به Adress bar مرورگرش در حين گرفتن عكسها متوجه اسم سايت آينه ميشه و اين يعني به خطر افتادن و فيلتر شدن در آينده
درسته كه كادر For forums and boards نميتونه با آينه كار كنه ولي امن است و آينه را به خطر نمياندازه.
تازه كسايي كه فقط آينه دارن نميتونن روي اين روش حساب كنن. چون از قديم كلي عكس هست كه از كادر For forums and boards استفاده كرده. و "آينه" بازها حتما بايد از يك فيلتر شكن استفاده بكنن.
ممنون از راهنمايي ات.منتظر جواب يا نظر از ادمين يا مديريت به اين زوديها نباش.تازه عروس بچهاش را زودتر ميزاد تا جواب اينها به دستت برسه .
|
|
|
چاکر همگی ... ولی جواب این کامکار عزیز رو باید بدم ....
Quoting: kam_kaar يراد كار در اينجاست كه اگر كسي با "سايت آينه" عكسش را آپلود بكنه و بعدا از لينكهاي كادر Just for Avizoon.com forums استفاده بكنه ، بعدا كه عكسها در سايت براي مشاهده عمومي قرار ميگيره ، اين عكسها از "سايت آينه" لينك ميگيرن نه دوست من .. وقتی عکسی با آپلودسنتر آویزون آپلود میشه آدرس اولیه که همون آدرس اصلی سایت و یا آینه هست به کلی برداشته میشه و هنگام لود صفحه مرورگر با توجه به آدرس موجود و دستور HTML از آدرس پدر که همون آدرس آینه مورد استفاده باشه واسه لود عکس استفاده میکنه و در هر آینه ای این آدرس پدر متغیر هست و بنابراین اصلا کشف نمیشه ... چون اصلا تعریف نشده ..
Quoting: kam_kaar هر كسي ( مثلا مسئولين فيلترينگ اينترنت) با نگاه كردن به Adress bar مرورگرش در حين گرفتن عكسها متوجه اسم سايت آينه ميشه و اين يعني به خطر افتادن و فيلتر شدن در آينده اون مسئولی که شما میفرمایید وقتی به آدرس آینه نگاه میکنه و ازش استفاده میکنه یعنی اینکه اون رو داره و بنابراین هیچ فرقی به حال آدرس نداره ...
Quoting: kam_kaar تازه كسايي كه فقط آينه دارن نميتونن روي اين روش حساب كنن. چون از قديم كلي عكس هست كه از كادر For forums and boards استفاده كرده. و "آينه" بازها حتما بايد از يك فيلتر شكن استفاده بكنن. تو این که شکی نیست و این تاپیک و روش های تغییر کد رو واسه این گذاشتم که صاحبان پست بتونن اون رو به کد جدید تغییر بدن ... البته با چند تا کوئری میشد یه جورایی اتوماتیک درستش کرد که بنا به دلایلی مورد پذیرش سیاوش نبود ...
Quoting: kam_kaar ممنون از راهنمايي ات.منتظر جواب يا نظر از ادمين يا مديريت به اين زوديها نباش.تازه عروس بچهاش را زودتر ميزاد تا جواب اينها به دستت برسه اتفاقا برعکس آدمین سر این قضیه همکاری خوبی کرد و چون اینجا پست نمیزد دلیل بر این نمیشه که ما با هم ارتباطی نداشتیم ...
ممنونم بابت نظرت و امیدوارم جسارتی نکرده باشم با جوابهام .. 
راستی من حامدم با آی دی بهروز ...
در مرام ما رفیقان نیست رسم ترک دوست عهد با هرکه ببندیم جانمان در دست اوست...
|
|
|
# : 3 Jun 2008 10:07 | ویرایش بوسیله: kam_kaar
AJAL خدمت حامد خان سلام عرض ميكنم.
Quoting: AJAL ممنونم بابت نظرت و امیدوارم جسارتی نکرده باشم با جوابهام
من بينهايت از شما سپاسگزارم بابت راهنماييتون و اينكه من را از اشتباه درآورديد.ولي مايلم تا براتون علت نتيجهگيري اشتباهم را بگم.
من از مرورگر Opera 9.2 استفاده ميكنم.با اپرا اگر روي يك لينك كِرسر(علامت) موس رانگهداريد آدرس اون لينك نشون داده ميشه.
من فعاليتم توي آويزون جوري هست كه همش بايد عكس آپلود كنم.2 ماه پيش نرمافزاري كه آويزون را باز ميكرد با آويزون قهر كرد!! و منم مجبور شدم از يك فيلتر شكن سايتي استفاده كنم كه مشكلش اين بود كه كدهاي آپلود را select نميكرد و بايد دستي اين كار ميكردم.تا اينكه از مديريت "آينه" را گرفتم و متوجه شدم بعضي عكسها را نشون ميده( Just for Avizoon.com forums) ولي بعضي را نشون نميده (For forums and boards).وقتي با كمكك سايت آينه موس را روي عكسهاي قابل مشاهده نگه داشتم. چيزي مثل عكس زيري بود.

(براي امنيت آدرس آينه را پاك كردم).
جالبه بدونيد من وقتي كه آدرس آينه را به يك فيلتر شكن سايتي ميدم سايت آينه هم ميتونه عكسها را نشون بده ولي براي لينك هاي كادر Just for Avizoon توي آدرسبار «آدرس آينه» و براي كادر For forums and boards) آدرس آويزون بود. اين بود كه من پست بالايي را زدم واگر ميدونستم كه چون از آينه استفاده ميكنم 2 جور آدرس ميبينم!!!! اون تذكر را نميدادم.
Quoting: AJAL اون مسئولی که شما میفرمایید وقتی به آدرس آینه نگاه میکنه و ازش استفاده میکنه یعنی اینکه اون رو داره و بنابراین هیچ فرقی به حال آدرس نداره ...
راجع به اين مطلب هم بالا توضيح دادم كه من به ازاي اينكه از چه كادري استفاده بشه كدوم آدرس(آينه و يا اصلي) را ميبينم.تازه احتمالا مسئولين آدرس هاي آينه را دارن ولي چون تعداد يوزرهاش كم است فيلتر نميكنند ولي اگر يوزرها زياد بشه .....
پس منظور من اين بود كه فكر ميكردم كه مسيول با آدرس اصلي وارد ميشه ولي موقع گرفتن عكسها آدرس را كشف ميكنه نه اينكه اول داره و بعد كشفش ميكنه!!!!!!!( لينك متغير تا به حاا توي سايت ايراني نديده بودم)
Quoting: AJAL روش های تغییر کد رو واسه این گذاشتم که صاحبان پست بتونن اون رو به کد جدید تغییر بدن
ممنون از شما ولي تجربه به من ميگه ملت حتي غلطهاي املايي شون را هم ويرايش نميكنن چه برسه به اينكه لينك عكسها را اصلاح بكنن. به نظر من حتما اون چند تا کوئری را كه ميگين اجرا بكنين.دستتون هم درد نكنه.
Quoting: AJAL اتفاقا برعکس آدمین سر این قضیه همکاری خوبی کرد
من تا حالا با ادمين تماسي نداشتم و راجع به ايشون نظري ندارم.ولي يك بار يك سوال از مديريت پرسيدم بعد از يك ماه يكي از مديرهاي ديگه به نام ليلي نازه كه البته وظيفهاش هم نبود جواب من را داد.اونم چه جوابي!!!!!
اي كاش زودتر اين تاپيك را ديده بودم.چون 2 يا 3 روز پيش همون پست اوليم را باكمي توضيحات مثلا فني براي "ليلي نازه" فرستاده بودم. حالا فكر ميكنه من كسشعر گفتم.
ممنونم از شما.( راستي آيدي من "كم كار" است نه " كامكار")
|
|
|
|
|
سلام به همه من کلا با اینه ها مشکل پیدا کردم یعنی اصلا باز نمیشن اگه امکانش هست چند تا ادرس جدید واسم بفرستین ممنون شاد باشین
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
خدمت آقا حامد سلام عرض ميكنم.چند روز پيش توي پست اول اين لينكي كه الان ميذارم. ديدم كه كاربر توانسته مستقيما عكسش را در صفحه بارگذاري بكنه ( مثل حالت thumbnail ولي با resolution بالا)
http://www.avizoon.com/forum/16_40155_80.html
اگر ممكنه روش اين كار را توضيح بدين كه آيا بايد از كد كادر خاصي استفاده كرد(مثلا تامنيل با كمي حذف و اضافه) و يا بايد از كدهاي قبلي چيزي كم يا زياد كرد. ويا هر چيز ديگهاي.
به هر حال شما راجع به كدهاي عكس آويزون بهترين كسي هستين كه من ميشناسم .
اگر ميتونين كمك كنين.و يا برم از ادمين بپرسم؟
|