صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / عکس و فیلم سکسی / آموزش قدم به قدم نحوه گذاشتن کد عکس جهت نمایش در تمامی آینه ها
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Apr 2008 14:00 | ویرایش بوسیله: Yohan

خب دوستان این سرویس آماده شد ...

هر وقت عکسی آپلود کردین کد Just for Avizoon.com forums رو بزارین .. و اما ویرایش کد عکسهای که قبلا گذاشتین و میخوایین که به این کد تبدیل و در نتیجه در همه آینه دیده شوند ..

سه راه هست ..دو راه اتوماتیک ( توسط صفحه وبی که طراحی کردم و خود آپلودسنتر ) و دیگری هم روش دستی ...

روش اتوماتیک ... با رفتن به این صفحه و وارد کردن کد و زدن دکمه Submit کد جدید آمادست ...

http://yohan.atwebpages.com

و روش دیگر اتوماتیک : به آلبوم عکسهای خود در آپلود سنتر برین .. http://www.avizoon.com/upload/album/Yohan ( که به جای Yohan نام کاربری خودتون رو بزارین ..) حالا روی عکس مورد نظر کلیک کنین تا باز بشه .. وقتی باز شد اون پایین رو لینک Get link code for this image کلیک کنین تا کد جدید رو بگیرین که در همون باکس Just for Avizoon.com forums هست ...

روش دستی : به صورت عکس در آوردم تا کدها تبدیل نشوند .. توجه داشته باشید که همین عکس هم توسط این تکنیک گذاشته شده و در همه آینه ها دیده می شود ..

/upload/th18/207392-73H2W.jpg

لذت ببرید ....

--------------------------------------------------------------------

همونطوری که میدونین عکسها تو آینه های دیده نمیشن چون روی url آویزون هستن ... و دادن url آینه ها هم درست نیست چون هم آینه ها لو میرن و هم به مرور زمان اونها هم فیلتر میشن .. مشکل ضد حالیه .. واسه همین minibb رو دانلود کردم تا رو لوکال هاست تست کنم .. یه نیم ساعتیه گیرشم و بالاخره کد مورد نظر رو یافتم .. سیاوش جان با ایجاد پترن های جدید تو فایل bb_codes خیلی راحت این کار انجام پذیره .. و بعدش با وارد کدن یه کد خاص تو آپلود سنترنت همه چیز اتوماتیک میشه ... آق مدیره کل هر وقت تشریف فرما شدی یه ایمیل بهم بزن (تو پروفایلم هست) و فایل bb_codes رو اتچ کن برام .. چون ممکنه فایل من که از minibb جدیدتر استفاده میکنم فرق کنه .. بعدش هم من فایل رو برات ویرایش میکنم و همراه توضیحات تکمیلی برات یفرستم ...

منتظرم سیاوش جان ...

يه عالمه برنامه جديد ... !!! صفحه 450 ........... چترباز ..!!!
# : 12 Apr 2008 18:07

ای بابا .. خورد تو ذوقمون !!

# : 12 Apr 2008 18:19

Yohan

خسته نباشی
مطمئنا بچه ها قدر این زحمتتو میدونن باالاخص آینه باز ها ..
به نوبه ی خودم ازت متشکرم

;)) HeY Y0U
# : 12 Apr 2008 19:18

Quoting: s4mi
خسته نباشی
مطمئنا بچه ها قدر این زحمتتو میدونن باالاخص آینه باز ها ..

خواهش میکنم سامی جون .. من منتظر تشکر نیستم دوست عزیز .. اما نه سیاوش میاد و نه مدیران دیگه ای که شاید به هاست دسترسی دارن ..

بزار تئوری کار رو شرح بدم :

واسه این کار دو تا راه حل داریم :

1. عوض کردن url عکس وقتی که صفحه لود میشه .. که این کار مشکلیه .. چون هر پست فقط شامل عکس نیست و اگه هم بخواییم الگویی تعریف کنیم باقی url ها هم تغییر میکنن ...

2. این راه حل بهتره اما یه مشکل داره که اونم قابل حله .. با ایجاد یک پترن خاص تو کدهای bb میتونیم آدرس عکس رو طوری بدیم که دامین تعریف نشده باشه و هنگام لود عکسها .. هر عکس روی دامین آینه لود میشه .. مثل همین آواتر ها ... ولی همونطور که گفتم یه مشکل داره .. اونم اینه که اطلاعاتی که از این به بعد وارد دیتابیس میشن این خاصیت رو دارن و در نتیجه عکسهای قدیمی هنوزم همین مشکل رو دارن .. که راه حل هم داره .. با یه query و آپدیت میشه فرمت تمام url های عکسهای موجود رو به این فرمت تغییر داد ..

Quoting: s4mi

بازم میگم که شما لطف داری ....

دوستانی که اطلاعات فنی از برنامه نویسی وب دارن اگه نظری هست .. مشکلی تو کار میبینن لطفا کمک کنن ...

# : 12 Apr 2008 19:24

Yohan
سلام حامد جان خسته نباشی اقا
پست خصوصیت را لطفا چک کن

کاش ، در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی ، نه حاشیه از یاد رفتنی
# : 12 Apr 2008 19:27

Quoting: omid_hi
سلام حامد جان خسته نباشی اقا
پست خصوصیت را لطفا چک کن

سلام عزیزم .. پیامی که نیومده!!

# : 12 Apr 2008 19:27

Yohan
حامد فکر می کنم برای سیاوش خصوصی بذاری زودتر جواب میگیری

لاله
# : 12 Apr 2008 20:02

Yohan
حامد دمت جیز اگه بشه
من که چیزی سر در نمیارم ولی دمت مریم جیز جیز
ببینیم چی میشه,,,منتظریم

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 13 Apr 2008 13:16

Quoting: laleh23
حامد فکر می کنم برای سیاوش خصوصی بذاری زودتر جواب میگیری

آره مثل اینکه حاج آقا پیداش شده ..
Quoting: Kaveh87
حامد دمت جیز اگه بشه
من که چیزی سر در نمیارم ولی دمت مریم جیز جیز
ببینیم چی میشه,,,منتظریم

# : 13 Apr 2008 13:53

Quoting: Yohan
نحوه دیدن عکسهای آپلودسنتر آویزون در آینه ها

مرسی داداشی...
اگه اینطور بشه باید بهت یه دنیا مرسی بگیم...
چون واقعا" این مشکل خیلی اذیتمون میکنه...

اون كه تو خودخواهيهات مرد...دل من بود ،تو نديدي.....
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.