| نویسنده |
پیام |
|
|
دم همه گرم .عكس ميزارم براتون
|
|
|
بيبينين زنم چظور ساك ميزنه
كونش رو ميبينين ؟ به من با هزار خواهش و تمنا گاهي كون ميده .اما قبلا يك پسره به اسم رضا علوي تا دسته به كونش جا ميكرده
كسش رو ببينين . ميبينين من كجا فرو ميكنم ؟ نميدونيد وقتي كسش رو ميخورم چه لذتي داره .تجسم ميكنم از كس دادن اومده و زير يكي ديگه خوابيده بوده ....اين حرف منو فقط مرداي متاهل متوجه ميشن ...........دوستان خسيس بازي در نيارين كافيه يك بار امتحان كنين و متوجه بشيد كه وقتي عكس از اندام زنتون ميزاريد و ديگران براش راست ميكنن چه لذتي داره . كسي كه شما و زنتون رو نميتونه توي نت شناسايي كنه پس راحت اين تجربه رو واسه يك بار انجام بدين .بعد ميبينيد وقتي به تن زنتون نگاه ميكينيد چقدر از قبل حشري تر ميشيد . تجسم اينكه تنشو بقيه ديدن و واسش چه كير هايي راست شده حسابي بهتون لذت ميده . منتظر عكسهاتون هستم
|
|
|
in zesht tarin kosiye ke tahala didam
|
|
|
|
|
atosa : in zesht tarin kosiye ke tahala didam
اما خيلي ها واسه همسن كس زشت زنه من سرو دست ميشكنن ..نميدوني چقدر ديدش ميزنن توي مهموني
|
|
|
ن
|
|
|
aga tabrek megam vagan kooosss rooofoooorrrrrmy
|
|
|
atosa nakone sheitoon golet bezane hasoodi koni?
|
|
|
BLacK_GarfielD : atosa nakone sheitoon golet bezane hasoodi kon
حسادت كه بين خانمها طبيعيه . آتوسا جان پيشنهاد ميكنم چند تا عكس از كست اينجا بزاري تا دوستان قضاوت كنند ...نظرت چيه ؟
|
|
|
|
|
.شوهر جان آدرس بگیر بر از کسه آتوسا خانم عکس بگیر...شاید بلد نباشه از خودش عکس بگیره؟؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
سلام بچه ها ببينيد و حال كنيد . در ضمن نظر هم بديد .

|