صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / عکس و فیلم سکسی / عکسهای واقعی از بدن و کس و کون زنهای ما مردان متاهل
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Feb 2006 13:32

دم همه گرم .عكس ميزارم براتون

# : 15 Feb 2006 01:48

بيبينين زنم چظور ساك ميزنه

كونش رو ميبينين ؟ به من با هزار خواهش و تمنا گاهي كون ميده .اما قبلا يك پسره به اسم رضا علوي تا دسته به كونش جا ميكرده

كسش رو ببينين . ميبينين من كجا فرو ميكنم ؟ نميدونيد وقتي كسش رو ميخورم چه لذتي داره .تجسم ميكنم از كس دادن اومده و زير يكي ديگه خوابيده بوده ....اين حرف منو فقط مرداي متاهل متوجه ميشن ...........دوستان خسيس بازي در نيارين كافيه يك بار امتحان كنين و متوجه بشيد كه وقتي عكس از اندام زنتون ميزاريد و ديگران براش راست ميكنن چه لذتي داره . كسي كه شما و زنتون رو نميتونه توي نت شناسايي كنه پس راحت اين تجربه رو واسه يك بار انجام بدين .بعد ميبينيد وقتي به تن زنتون نگاه ميكينيد چقدر از قبل حشري تر ميشيد . تجسم اينكه تنشو بقيه ديدن و واسش چه كير هايي راست شده حسابي بهتون لذت ميده . منتظر عكسهاتون هستم

# : 15 Feb 2006 02:06

in zesht tarin kosiye ke tahala didam

# : 15 Feb 2006 02:09

atosa :
in zesht tarin kosiye ke tahala didam

اما خيلي ها واسه همسن كس زشت زنه من سرو دست ميشكنن ..نميدوني چقدر ديدش ميزنن توي مهموني

# : 15 Feb 2006 03:47

ن

# : 15 Feb 2006 13:31

aga tabrek megam vagan kooosss rooofoooorrrrrmy

# : 15 Feb 2006 13:56

atosa nakone sheitoon golet bezane hasoodi koni?

# : 15 Feb 2006 23:09

BLacK_GarfielD :
atosa nakone sheitoon golet bezane hasoodi kon

حسادت كه بين خانمها طبيعيه . آتوسا جان پيشنهاد ميكنم چند تا عكس از كست اينجا بزاري تا دوستان قضاوت كنند ...نظرت چيه ؟

# : 16 Feb 2006 01:12

.شوهر جان آدرس بگیر بر از کسه آتوسا خانم عکس بگیر...شاید بلد نباشه از خودش عکس بگیره؟؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 16 Feb 2006 02:58

سلام بچه ها ببينيد و حال كنيد . در ضمن نظر هم بديد .

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.