صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / عکس و فیلم سکسی / راهنمای کامل دانلود از rapidshare
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Sep 2007 10:07

سلام دوستان
با توجه به اینکه اکثر افراد تازه کار برای گرفتن فایل از rapidshare با مشکل مواجه میشوند ف می توانند از این راهنما استفاده کنند

پیمپا
# : 18 Sep 2007 10:08 | ویرایش بوسیله: pimpa73

در این نوشتار قصد دارم آموزش نحوه دانلود از سایت رپیدشیر (بدون محدوديت زماني!) رو براتون بگم و امیدوارم که بعد از این آموزش دیگه مشکلی رو در دانلود از اين سايت نداشته باشید.

بعد از اينکه بر روي لينک فايلهايي که در اين سايت قرار دارند کليک کرديد صفحه اي شبيه تصويري که زیر مشاهده میکنید باز مي شود. الان در صفحه اول دانلود هستیم:

حالا روي دکمه Free کليک کنيد. تا صفحه اي شبيه شکل زير ظاهر گردد:

وقتی صفحه دانلود میاد این گزینه ها پیش چشمتون ظاهر میشه…. همانطور که در بالا مشاهده میکنید که چند تا اسم سرور نوشته که شما هرکدوم رو که انتخاب کردید میتونید از اون سرور دانلود کنید.

اما توضیح این سرورها: رپیدشیر برای اینکه تعداد مراجعین و کاربرانش بسیار زیاد هستند و میبایست که سرویس دهی بسیار بالا رو داشته باشه، اومده چندین سرور را با ظرفیت های ۱۰ ترابایتی آماده کرده و هر فایلی که آپلود میشه در اصل روی این سرورها به صورت همزمان آپلود میشه تا زمانی که کاربری خواست این فایل رو دانلود کنه با مشکل کمبود سرعت برای دانلود مواجه نشه و اگه دید که یه سرور خیلی شلوغ هست سریعا میتونه سرور بعدی رو انتخاب کنه.

وقتی که سرور رو انتخاب کردید پایینترش یه کد رو مشاهده میکنید که در عکس هم گفته شده که این کد رو باید در داخل اون جعبه نوشت و دقت داشته باشید که قبل از تایپ اون کد، کلید CapsLock تون روشن باشه وگرنه امکان دانلود بهتون داده نمیشه! وقتی که کد رو وارد کردید دکمه Download رو بزنید .

خب اگر کد را درست وارد کرده باشيد پنجره مربوط به دانلود باز ميشه و شما همون کارهای عادی رو برای دانلود انجام میدید…!! فقط نکته مهم اينجاست که شما که کاربر معمولي هستيد و داريد از سرويس رايگان (Free) استفاده مي کنيد، نمي توانيد از برنامه هاي کمکي دانلود مثل Dap, GetRight و .... استفاده کنيد و حتما بايد چنين برنامه هايي غيرفعال باشند.

معرفي نرم افزاري براي عبور از محدودیت زمانی بعد از اولین دانلود در رپیدشر

تا چند ماه قبل برای هر دانلود باید حدود 60 ثانیه صبر می کردید. اما الان این محدودیت توسط رپیدشر برداشته شد.
محدودیت دیگری که هم اکنون هست بعد از هر دانلود شما برای چند دقیقه یا چند ساعت اجازه ی دانلود ندارید و مجبورید با تغییر IP یا استفاده از vpn یا اکانت Premium (که هزینه بر هست و هر ماه بايد 8 يورو بپردازيد) بتونید باز یک فایل دیگر دانلود کنید!
اما با استفاده از این نرم افزاري که اينجا مي خوام معرفي کنم دیگر نیازی به اینکارها نیست!

ابتدا نرم افزار Rapidnolimit را از طريق لينک زير دانلود کنيد.

لينک دانلود
براي دانلود، روي لينک بالا کليک سمت راست کرده و Save Target As را بزنيد.
حجم برنامه بسيار کم و در حدود 170 کيلوبايت مي باشد. رمز فايل:
(به دلیل بلیغات از دادن لینک معذور هستم مگر با تایید رسمی مدیران انجمن)
نکات استفاده
1-فقط از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید
2- هر زمانی که شما برای دانلود بعدی محدود می شوید (يعني اعلام مي کنه که بايد دقايق و يا ساعاتي منتظر بمانيد) تمام پنجره های اکسپلورر را ببندید
3-نرم افزار را یک یا 2 بار اجرا کنید
4-همین! تا n بار میتونید دانلود کنید!
5-این نرم افزار 100% با IPهاي دینامیک کار میکند.
امیدوارم کارتون رو راه بندازه

پیمپا
# : 18 Sep 2007 12:39

ان هم نرم افزاری که در بالا براتون در موردش توضیح دادم. البته من این برنامه رو توی رپید قرار دادم و شما باید اوون رو دانلود کنید.

http://rapidshare.com/files/56499083/Rapidnolimit.rar

پیمپا
# : 18 Sep 2007 18:43

pimpa73
مرسی از مطلبت

من یکی از این نرم افزارها رو به نام Rapidown_5.9_SE امتحان کردم. ظاهرا کار می کرد اما فایل رو خراب داونلود می کرد. این یکی رو خودت امتحان کردی؟

از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
# : 18 Sep 2007 19:40

امتحانش کردم. جالب بود اما الزاما کار نمی کنه.

نرم افزار اول همه کوکی های سیستم رو حذف می کنه. بعد سعی می کنه IP رو آزاد کنه و یک IP دیگه بگیره. معمولا رو خطوط رایج این کار باعث قطع شدن خط میشه. در مورد من که رو شبکه پراکسی نصب کردم و Ip خودم رو Mask می کنه این نرم افزار کار نمی کنه.

به هر حال مرسی.

از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
# : 19 Sep 2007 09:39

Quoting: hornet_32
امتحانش کردم. جالب بود اما الزاما کار نمی کنه.

سلام
مرسی از مطالبی که نوشتی. در حال حاضر من از DAP برای دانلود استفاده می کنم ( برای اینکه اکانت خریدم) به همین دلیل خودم این نرم افزار رو کاملا امتحان نکردم و اطلاعی از کارکرد دقیقش ندارم. شما هم اگر مطلب جدیدی پیدا کردی اینجا بنویس تا بقیه هم اسفاده کنند.

پیمپا
# : 20 Sep 2007 01:21

پیمپا
# : 20 Sep 2007 04:05

پیمپا 73 واقعا ازت ممنونم خیلی کمکم کردی دانلود بلد نبودم برام یع معضلی شده بود بازم مرسی عزیز

# : 20 Sep 2007 11:09

Quoting: kaveheeeeeeee
پیمپا 73 واقعا ازت ممنونم خیلی کمکم کردی دانلود بلد نبودم برام یع معضلی شده بود بازم مرسی عزی

قربان شما قابل نداشت

پیمپا
# : 20 Sep 2007 16:40

با سلام دوست عزیز میشه ادرسش رو عوض کنی؟!
یا اصلا لینک مستقیمش رو برای دانلود بزار ممنون میشم.
از: SAMSON70

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.