| نویسنده |
پیام |
|
|
من ایمیل فرستادم جوابش انگلیسیه نمیتونم بخونم
Warcraft III Frozen Throne D-day ZEALOT
|
|
|
اویزون برام عکس و فیلم سکسی بفرست
|
|
|
سلام مدیر سایت اویزون ایا من عضو سایت هستم یا نه؟
amir
|
|
|
|
|
:بم:
آشغالهاي خود را به موقع جلوي در بگذاريد و با رفتگران بااحترام رفتار كنيد اينجا ايران است شايد فردا او رييس جمهور شود...ارازل
|
|
|
سلام ممنونم من به راحتی عضو شدم و تاییدش هم گرفتم حالا منتظرم که واسم نامه بفرستید. قربان همه شما - سامی
|
|
|
من تمام مراحل رو انجام دادم نمیدونم که عضو شدم یا نه چون هیچ میلی از گروه تا حالا برام نیومده
|
|
|
سلام برای منم عکس و فیلم سکسی بفرستین عضو شدم
|
|
|
با سلام چه جوری باید عضو شد من علی 23 سال دارم از تهران / شهرک غرب . مهندس برق هستم . قدم 185 هست دانشجوی هستم به دنبال کسی هستم که با اون دوست باشم و در کنار اون سکس هم داشته باشیم . در مورد شخصیت من : باید ببینید تا بیشتر آشنا بشید . گر به خاطر علائق جنسی خودت اینجا حضور داری و به دنبال کسی می گردی که فقط با یک نفر باشی و یک رابطه سکسی داشته باشی لطفآ به من خبر بده . smalim1564@gmail.com
|
|
|
|
|
اگه ممکن برا من داستان وکلیپ سکس ایرانی ارسال کنید.
kjgf
|
|
|
سلام من سنکوب اهل تهرانم .قدم 172 وزنم 63 هیچ بیماری ناجور هم ندارم دخترا یا پسرای خوشگل و جوون برای سکس نیاز دارم در ضمن هر کی با من حال کنه عضو گروه سنکوب میشه و می تونه با بقیه اعضا سکس داشته باشه ویا پارتی بگیره منتظر ایمیل شما عزیزان اویزونی هستم عکس صورت و شماره موبایل وایمیلتون را بفرستید sankoob@yahoo.com به گروه سنکوب ملحق شوید
parvaz
|