صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
*** اطلاعیه و مسائل مربوط به سایت ایران سکس***
/
+++ مباحث سیاسی و دینی +++
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
نویسنده
پیام
aiwa
اعضا
#
: 28 Jan 2008 23:08
دستتون درد نکنه آقا سیاوش.
فکر میکنم هم برای آویزون مفید باشه و هم برای کسانی که دوست دارند پیرامون اینگونه موضوعات به بحث بپردازند.
پاینده باد ایــــــــــــــران
mozakere2
اعضا
#
: 29 Jan 2008 00:52
حالا واسه چی پستاش تو قسمت آخرین ارسال ها نمیره . .؟
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
soshiyans
اعضا
#
: 8 Feb 2008 20:28
سلام
خوبید بچه ها راستش من حوصله سکس از نگاه دین رو نداشتم و دلمم نمیخواست چیزی بگم ولی بعضیها نمیزارن
خودم بی خیال شدم و دیدم تاپیکمم بسته شده به هر حال اگه میشه اینجا گفت و گفتنشم ازاده
تا منم بگم که خیلی دلم پر شده
مهرداد
مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم ..... مرگ آن است که با همه ی خاطره ها از خاطر تو محو شوم
mostafa_74
اعضا
#
: 8 Feb 2008 20:34
soshiyans
ما که نفهمیدیم چی گفتی
mozakere2
اعضا
#
: 9 Feb 2008 14:51
هااااااااااااااااااااای . . ادمین کجایی . .؟ چرا نمیای جواب بچه ها رو بدی . .؟
اون فرومم که خیلی باحاله . . صد رحمت به همینجا . .!
یه یارو مسلمونه اونجا به اسم " المیرا " مدیره . . که میاد و پست های مذهبی همین بخش سیاسی و مذهبی رو پاک و ویرایش می کنه . .
!
تازه هنوز کسی پست سیاسی هم نزده . . وگرنه احتمالا همونها رو هم پاک می کردند . .
بهش میگم تو باید بری همون قسمت های سکسی سایت رو مدیریت کنی با این دینه پایین تنت . . همینم ویرایش می کنه . .
می نویسم محمد و خاندان مطهرش در زمانشون سر می بریدند . . ویرایشش میکنه می نویسه مودب باش . . از اون مومن های مسجد ندیدست . . حالیش نیست اونا به این کارشون افتخار می کردند و توهین نمی دونستنش . . هی روزگار !
بالا رفتیم . .ماست بود . .پایین اومدیم دوغ بود . . عجب بقالی شده
با سپاس
آرمان
FESHARAKI
اعضا
#
: 13 Feb 2008 22:27
سیاوش جان قیام پانزدهم خرداد
یادش بخیر
http://avizoon.com/forum/12_5259_0.html
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
admin
مدیر
#
: 15 Feb 2008 22:33 | ویرایش بوسیله: admin
Quoting: mozakere2
یه یارو مسلمونه اونجا به اسم " المیرا " مدیره . . که میاد و پست های مذهبی همین بخش سیاسی و مذهبی رو پاک و ویرایش می کنه .
وقتی رفتی اونجا باید قوانین اونجا رو رعایت کنی نه اینکه به مدیر اونجا توهین کنی!!!
شما همونطور که من ردتو تو جاهای دیگه گرفتم هر جا که رفتی بن شدی! چه سایت سکسی چه غیر سکسی! هر جا رفتی بدون اینکه به حرف دیگران گوش بدی و قوانین اونجا رو رعایت کنی، حرف خودتو زدی و به بر خلاف نظر همه بر کارهای مسخره خودت پا فشاری کردی!
گیرم مدیرای آویزون و من خوب نباشم!
دست کم 3 تا انجمن غیر سکسی هست شما توش بن شدید! اونا رو چی میگی؟
همه مشکل دارند به جز تو؟؟؟؟
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
admin
مدیر
#
: 15 Feb 2008 22:34
FESHARAKI
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
mozakere2
اعضا
#
: 16 Feb 2008 00:18
admin
ایول . . رد منو گرفتی . .
؟
چرا شیطون . .؟
البته من تو خیلی بیشتر از اون تعداد فرومی که شما میگی عضوم . . اون چیزی هم که شما به عنوان رد گرفتن ازش نام میبرین . .چیزی بیشتر از همون خط هایی که خودم از طروقی بهتون دادم نیست . . همون یا همون هایی هم که به فکر خودشون آمار من رو بهتون دادن . .از همین بازی ها خوردن . .همین . .
!
خب من یه سری برنامه ها و آزمایشا دارم . .که مثلا یه سری از آیدی هام تو یه سری از سایتها برام این کار رو میکنه . . مثلا اینکه چقدر میشه به ایرانی جماعت امید داشت . . یا رفتار هایی که بینشون اپیدمیه چیه . . یا واکنش ها و .. .
اتفاقا همون جاهایی که میگی . . بر خلاف اینجا که با یه هویت و یه روش و منظور خاصی ( البته به صورت اتفاقی ) وارد بازیش شدم . . اکثرا به خاطر محبوبیت و یه سری حسادت ها بود که خدافظی می کردم . . و بعد هم بعضیشون برای ضایع نشدن بن میکردن آیدی مذکور رو . . یه سری از مدیرها و سوپر مدیرها و ادمین هاشونم هنوز تو لیست یاهو مسنجرمن !
خوش باش
آرمان ( راستی ادمین اونجا که خودتی بابا . . غیر از اینه . . ؟ )
pokkop
اعضا
#
: 16 Feb 2008 00:46
mozakere2
بحث خانوادگی راه نندازید
admin
کارت درسته دسدت درد نکنه
mozakere2
هم ادمه خوبیه ذیاد سخت نگیر
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.