صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / *** اطلاعیه و مسائل مربوط به سایت ایران سکس*** / نحوه آپلود فایل در سایت آویزون
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Sep 2006 01:24

# : 18 Sep 2006 11:47

من مي خوام يه فيلتر شكن توپ تو فروم يا سايت بذارم تا همه اونو دانلود كنن
(فكرشو بكن)
t_fadatim@yahoo.com

# : 9 Nov 2006 22:51

با سلام
من ميخواستم سوال كنم براي اپلود عكسي كه به هر كاربري اختصاص داره بايد چه كار كرد؟
نظام بي عرضه

# : 9 Nov 2006 23:23

bi or ze
هر کاربری ميتواند عکس اپلود کنه.
شما بايد در forum اول loggin کنيد و سپس به آدرس www.avizoon.com/upload رفته و به اين طريق عکسهای خود را اپلود کنيد.
توجه داشته باش که عکسهای شما بايد کمتر 100 kb باشن و فورمت آنها بايد jpg of gif .
موفق باشی.

# : 18 Nov 2006 18:38

من اينكارو كردم ولي حالا سوالم اينه كه ايا براي اينكه اين عكس در زير نام كاربري من بياد . با يد چكار كنم ؟ ايا بايد هر بار كه پيام ميدم ادرس اون عكسرو زير اسمم كپي كنم ؟ويا اين كار بصورت خودكار انجام ميشه ؟ اين اصطلاح اواتار چه معني رو ميده كه در جاي ديگه اي از اين انجمن .يكي از دوستان از مدير اون بخش خواسته بود كه عكس بخصوصي رو به عنوان اواتار براش بزاره؟ لطفا اگه ميشه توضيح بديد .ممنون ميشم
ويه پيشنهاد : اگه صلاح ميدونيد يك راهنما در رابطه با عضويت و چگونگي تمام كارهاي كه كاربران به اونا نياز دارن .در همان صفحه ابتدايي طراحي كنيد .
قربان شما وبازم ممنون نظام ... ...

# : 22 Nov 2006 03:27

مدیرای سایت چرا به سوال اعضا جواب نمیدن پس ؟ این چه وضعیه ؟

# : 22 Nov 2006 03:35 | ویرایش بوسیله: admin

Quoting: bi or ze
من اينكارو كردم ولي حالا سوالم اينه كه ايا براي اينكه اين عكس در زير نام كاربري من بياد . با يد چكار كنم ؟ ايا بايد هر بار كه پيام ميدم ادرس اون عكسرو زير اسمم كپي كنم ؟ويا اين كار بصورت خودكار انجام ميشه ؟ اين اصطلاح اواتار چه معني رو ميده كه در جاي ديگه اي از اين انجمن .يكي از دوستان از مدير اون بخش خواسته بود كه عكس بخصوصي رو به عنوان اواتار براش بزاره؟ لطفا اگه ميشه توضيح بديد .ممنون ميشم
ويه پيشنهاد : اگه صلاح ميدونيد يك راهنما در رابطه با عضويت و چگونگي تمام كارهاي كه كاربران به اونا نياز دارن .در همان صفحه ابتدايي طراحي كنيد .
قربان شما وبازم ممنون نظام ... ...

اون بالا روي لينك مشخصات كليك كن
بعد برو انتخاب يا آپلود شكلك
سايز عكست نبايد بيشتر از 10 كيلو بايت باشه

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 22 Nov 2006 03:37

pesar tanha
يه ايميل بهم بزن

# : 22 Nov 2006 03:38

# : 22 Nov 2006 03:38

Quoting: milad_2dar2
مدیرای سایت چرا به سوال اعضا جواب نمیدن پس ؟ این چه وضعیه

سوالت كو؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.