| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: lili naze عجیبه که از زیر چشمم در رفته تغییر هم انجام شد دستت درد نکنه ولی تو پرانتز هم بنویسید لیست موضوعات در صفحه اول 
Quoting: lili naze خوب من بیشتر کارهای مدیریتی میکنم خیلی وقتا بعضی از اعضا این روش برای تبلیغ استفاده میکنن یا عکس آپلود میکنن با یه اپلود سنتر دیگه یا اسم یه چیزه دیگه رو میدن و لینک به جایی غیر از آویزونه و ... من دیگه کلیک نمیکنم روی دونه دونه اینا با موس میرم روش و چک میکنم مورد دار بود خدمتشون میرسم این که به کار من نمیاد ولی خیلی خوب شد که فهمیدم 
Quoting: lili naze حالا تو سایتهای دیگه هم که خودم میرم مثلا طرف لینک دانلود گذاشته کلمه دانلود رو لینک کرده به جای مورد نظرش من باز با موس میرم روش مثلا من میخوام از رپید شیر باشه ( چون دانلود از اونجا برام راحتتره ) بعد میبینم نه جای دیگه دانلود کرده و به درد من نمیخوره کلا روش کلیک نمیکنم و بیخیالش میشم کلا از این جور کارا دیگه این خیلی به کارم میاد ممنون 
#آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد , این آزادی ماه است که او را پایبند می کند.# (تاگور)
|
|
|
lili naze در ضمن خسته نباشی 
#آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد , این آزادی ماه است که او را پایبند می کند.# (تاگور)
|
|
|
Quoting: avizviz دستت درد نکنه ولی تو پرانتز هم بنویسید لیست موضوعات در صفحه اول avizviz خواهش میکنم این تغییرم انجام شد
Quoting: avizviz این که به کار من نمیاد ولی خیلی خوب شد که فهمیدم من که اول گفتم 
Quoting: avizviz این خیلی به کارم میاد ممنون اوهوم 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
|
|
avizviz ممنونم تو هم خسته نباشی و شبت خوش 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
lili naze
Quoting: lili naze avizviz خواهش میکنم این تغییرم انجام شد ممنون و شب شما هم خوش 
|
|
|
چرا من تو انجمن همجنسگراهها پیغام میزارم میگه شما به این قسمت دسترسی ندارید تو آگهی دوستیابی هم همینطوره از پاسختون ممنون میشم
|
|
|
arash6 دوست عزیز شما کافیه یک تاپیک داشته باشی یا در تایکی از سه تاپیک دوستیابی متن و درخواست خودتون را بگذارید شما توی هر 3 تاپیک دوستیابی پستهای تکراری زدی و یا تاپیک تکراری با یه موضوع داشتی اینجا پست و تاپیکهای تکراری حذف میشه و پستهای تکراری شما را حذف کردم 
عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
ممنونم از اینکه به سوالم پاسخ دادید . یه لطف دیگه بفرمایید و تاپیکهایی رو که تو انجمن همجنسگراهها دادم حذف کنید . البته اونهایی که در تاپیک دوست یابی است رو حذف نکنید
|
|
|
|
|
Quoting: arash6 ممنونم از اینکه به سوالم پاسخ دادید خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه ام را انجام دادم 
Quoting: arash6 یه لطف دیگه بفرمایید و تاپیکهایی رو که تو انجمن همجنسگراهها دادم حذف کنید اگه تعداد پستها از یک صفحه تجاوز نکنه به روی چشم در غیر این صورت فقط میتونی تاپیکها را ببندی 
Quoting: arash6 البته اونهایی که در تاپیک دوست یابی است رو حذف نکنید یکی از پستها توی تاپیک دوستیابی میمونه و تکراری ها حذف میشه 
عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
دلم دلم دلم را بردی به که گویم غمم غمم غمم را خوردی زچه جویم سرو روانم آرام جانم بی تو نمانم دردت به جانم ازاینکه بازم جوابمو دادید ممنونم و خداحافظ
|