صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / *** اطلاعیه و مسائل مربوط به سایت ایران سکس*** / گزارش جهت تغيير در پست يا عنوان تاپيك
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 348 . 349 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Sep 2008 21:01

Quoting: lili naze
خوب واجب نبود که

اوه بحث واجبات بود

خب ادیت میشه یا می کنید

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 26 Sep 2008 21:08

Spade_Ace
نه بابا بذار باشه
واسه خنده بد نیست که

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 26 Sep 2008 21:11

نه بابا بذار باشه
واسه خنده بد نیست که

نه تو رو خدا ادیتش کردم تا برم پیداش کنم کلی طول میکشه

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 26 Sep 2008 21:15

Spade_Ace
بیخیال بابا
من خودم هم باهات شوخی کردم
سخت نگیر

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 26 Sep 2008 21:21

بیخیال بابا
من خودم هم باهات شوخی کردم
سخت نگیر

من به خدا سخت نگرفتم برای من فقط یه پست رو پست ساده بود ( که تو بخش شوخی خیلی می افته ) من فکر کردم چون تو کار شما دخالت کردم ناراحت شدید حالا که نشدید به قول خودم اوجی به قول شما دم شما جیز

# : 26 Sep 2008 21:29

Spade_Ace
نه بابا
ناراحت چیه
دمت جیز که تازه کمک میکنی

# : 26 Sep 2008 21:44

توی پروفایلم اولین تاپیکی که فرستادم الآن عملا بی فایدس
گرچه قبلا هم بی ثمر بوده
اگه از بیخ کنده بشه فضای مجلل آویزون رو هم اشغال نمیکنه
ضمنا برای من هم سو سابقه نمیشه

رسیدگی بشه یا نشه : مرسی

بی همدم

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 26 Sep 2008 21:46

maste_batel
حذفش کردم

# : 26 Sep 2008 23:24

lili naze

این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
# : 27 Sep 2008 16:46

حذفش کردم

قربون دست گلت

بی همدم

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 348 . 349 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.