| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام .
يه درخواست ديگه.(روم سيا .هر روز بيا هي درخواست كن.)
اسم تايپيك بيا تو و يه تيكش رو بگو رو عوض كنيد
بزاريد
من و خودم ( moso )
.مر20+10
وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
|
|
|
مر20+10
وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
|
|
|
moso
اگه لينكش را بذاري راحتتر ميشه اين كار را كرد
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
|
|
واااي بچه ها يكي رمز منو پيدا كرده تورو خدا جون هركي دوست دارين تمام تاپيكاي منو حذف كنيد . اصلا از صفر شروع ميكنم هر چي تاپيك دارم بسته شده همشونو حذف كنيد نظراتمم حذف كنيد همه رو حذف كنيد مديريت من لغو شده وااايييي 
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
sanaz2
ساناز
زودي بيا تو آي ديت ببينم چي ميگي؟؟

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
ليلييييييييييييييييييييييييييي هك شدم آيدي و آويزون و ...
به اين يكي پيغام بده : sanazmohaghegh2
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
sanaz2 خوب الان که داری می نویسی برو پسوردت رو عوض کن به همین راحتی
|
|
|
اعصابم خرده آيديتو يادم رفت خودت پيغام بده تاحالا اين قدر ناراحت و عصباني نبودم 
|
|
|
|
|
30naa
عوض كردم ولي آيديم پريد
|
|
|
ليلي پس كجايي چرا جواب منو نميدي تو ياهو منتظرتم زودباش sanazmohaghegh2
|