صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / *** اطلاعیه و مسائل مربوط به سایت ایران سکس*** / گزارش جهت تغيير در پست يا عنوان تاپيك
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 348 . 349 . >>
نویسنده پیام
# : 11 Jan 2007 09:59

lili naze

مرسي از زحماتي كه ميكشيد.....

من تاپيك زير رو ايجاد نكردم ولي خيلي وقته فقط خودم توش پست ميكنم....اگه يه وقت اشتباهي توش بكنم براي اصلاحش خيلي مشكل دارم....راهنمايي كنيد ميشه جوري بشه كه بتونم پست هاي اشتباهم رو پاك كنم يا بايد از ويرايش استفاده كنم...كه اونم يه مقداري مشكله...تو پست هاي ديگران هم نميتونم اصلاحي بكنم يا اگه چيز بي ربطي ميگن پاكش كنم...لطفا" راهنمايي كنيد....

مرسي كه راهنمايي ميكنيد.....ضمنا" به تاپيك منم حتما" يه سري بزنيد....نظر يادتون نره...

http://www.avizoon.com/forum/11_7171_221.html#msg376627

بلندي جهان به كوتاهي عمر ماست...
# : 11 Jan 2007 10:05

sangesabou47r
Quoting: sangesabou47r
ili naze

مرسي از زحماتي كه ميكشيد.....

دوست من وظيفه امه..و خواهش ميكنم

....اگه يه وقت اشتباهي توش بكنم براي اصلاحش خيلي مشكل دارم....راهنمايي كنيد ميشه جوري بشه كه بتونم پست هاي اشتباهم رو پاك كنم يا بايد از ويرايش استفاده كنم...كه اونم يه مقداري مشكله...تو پست هاي ديگران هم نميتونم اصلاحي بكنم يا اگه چيز بي ربطي ميگن پاكش كنم...لطفا" راهنمايي كنيد....

دوست عزيز

شما فقط اين امكان رو داريد كه پستي كه خودتون ميزنيد رو ويرايش كنيد! براي اينكار مي بايست روي كلمه " ويرايش " كه در بالاي همون پست خودتون وجود داره كليك كنيد و پست خودتون رو ويرايش كنيد..

ولي به هيچ عنوان اين امكان رو نداريد كه پست خودتون رو حذف كنيد و يا پست ديگران رو ويرايش كنيد .. براي اينكار به همين قسمت مراجعه ميكنيد و درخواست خودتون رو پست ميزنيد و من يا هر كدوم از مديرا كه زودتر اونو ديد اقدام به انجام خواسته اتون ميكنه! ( البته در صورت مغاير نبودن با قوانين سايت )

چشم فرصت كنم حتما به تاپيك شما هم سر ميزنم

بازهم اگه جايي از حرفام براتون نامفهوم بود بگين تا بيشتر توضيح بدم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 11 Jan 2007 10:13

lili naze

ممنونم از لطفتون....تمامش مفهوم بود.....مرسي...

اميدوارم اون فرصتي كه گفتيد حتما و زودتر پيش بياد...

بلندي جهان به كوتاهي عمر ماست...
# : 11 Jan 2007 10:13

سلام لیلا خانوم...
Nice Job
خسته نباشی...
جو گرفتتم یه کار بچه گونه کردم...
اگه میشه این تاپیک رو به کل حذفش کن...ممنون میشم

www.avizoon.com/forum/1_19757_0.html

آرمین

# : 11 Jan 2007 10:55

Niloofari

دوست من

اون تاپيك تاپيك بدي هم نبود و توش بحثهاي جالبي هم بود!!

من موقت حذفش كردم .. بايد راجع به حذف كاملش با بقيه مديرا صحبت كنم و نتيجه اش رو اينجا بهت خواهم گفت

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 11 Jan 2007 10:57

sangesabou47r
اميدوارم اون فرصتي كه گفتيد حتما و زودتر پيش بياد...

پيش اومد و من چند دقيقه قبل رفتم و ديدمش

# : 11 Jan 2007 11:00

Quoting: lili naze
دوست من

اون تاپيك تاپيك بدي هم نبود و توش بحثهاي جالبي هم بود!!

من موقت حذفش كردم .. بايد راجع به حذف كاملش با بقيه مديرا صحبت كنم و نتيجه اش رو اينجا بهت خواهم گفت

هر جور شما بگين...

ما مطيعيم.

فعلا...

# : 11 Jan 2007 11:03

Quoting: lili naze
انجام شد دوست قديمي و غايب

lili naze
ممنون خانم مدير من كه تو تاپيك درخواست مرخصي اويزوني علت غيبتامو ميگم

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 11 Jan 2007 11:09

bivezan_mikham
Quoting: bivezan_mikham
lili naze
ممنون خانم مدير من كه تو تاپيك درخواست مرخصي اويزوني علت غيبتامو ميگم

ميدونم

# : 14 Jan 2007 18:17

lili naze
اگه ممكنه اسم تاپيك را بذار بحث هفته: عشق از نگاهي ديگر و غيرت يا ... را حذف كن. زحمت كشيده بودي اضافه كرده بودي ولي اين قسمتو حذف نكردي.
ممنون

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 348 . 349 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.